Nije novost da se frizura za vjenčanje odabire u skladu s vjenčanicom ali važan savjet profesionalaca je da prije svega birate frizuru koja pristaje vama – vašem licu, tjelesnoj građi i osobnosti. Jer frizura je važan detalj koji može u potpunosti istaknuti vaš pažljivo oblikovan stil ali na žalost i pokvariti ga. Zato je odličan savjet da pri odabiru frizure razmišljate kako ćete vam se frizura dopadati na fotografijama vjenčanja i nakon destak godina. Zato je dobro razmišljati o jednostavnim frizurama, skladnim uresima i naravno prije svega – njegovanoj kosi.

Savjet stilista je da se vaš odabir ne vodi samo modelom haljine već i linijom dekoltea. Ukoliko linija dekoltea završava visoko ili oko vrata savjet je da podignete kosu.

Ako je haljina jednostavna neka i frizura odiše tim stilom – zagladite je na nazad. Čak i jednostavan ali sjajan i savršeno oblikovan konjski rep je impresivna frizura koja će se savršeno spojiti i s raskošnom vjenčanicom. Nije sve u valovima.

 

Ukoliko želite imati raspuštenu kosu važno je da ste sigurni da vaša kosa neće reagirati na klimatske uvjete – vrućinu i vlagu. Jer to je dovoljno da vaša frizura izgubi formu a to je ono što nikako ne želite. Zato je važno savjetovati se sa stručnjacima za kosu koji poznaju kvalitetu vaše kose i koji znaju što je za vas dobra preporuka.

Kovrče su posebna priča i savjet je da pronađete savršen omjer između stila, volumena kose i stilske frizure. A za mladenke koje žele nešto više tu je i odličan izbor detalja i uresa koji će odlično povezati sve detalje u savršenu cjelinu.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Pronovias Premiere

Sve za vaše vjenčanje