Kako vrijeme prolazi, hranljiviji proizvodi nisu potrebni samo našoj koži nego i naša kosa treba njegujuće proizvode, posebno razvijene za potrebe strukture kose koja stari. Nova linija Gliss Hyaluron + Hair Filler, prva Gliss linija za obnovu kose koja sadrži kompleks hijalurona, intenzivno obnavlja kosu, čini je mekanom i daje joj više volumena – za kosu koja izgleda i do 10 godina mlađe.

Nova linija Gliss Hyaluron + Hair Filler dostupna je u trgovinama od srpnja 2014. S godinama kosa gubi svoj volumen, mekoću i snagu. Gliss Hyaluron + Hair Filler s tehnologijom mikrokeratina i derivat ima hijalurona djeluje na tri razine, što intenzivno obnavlja kosu i čini je mekšom te joj daje volumen. Formula prodire u stanice vlasi, iznutra obnavlja ostarjelu strukturu i jača vlakna vlasi. Obnavlja se prirodna unutarnja snaga vlasi te stoga kosa ponovno izgleda zdravo.

Baš kao posebni režimi za njegu kože, tako i pažljivo sastavljena rutina njege kose prema strukturi vlasi postiže optimalne rezultate. Šampon, regenerator, Express regenerator i intenzivna maska linije Gliss Hyaluron + Hair Filler razvijeni su tako da idealno nadopunjavaju učinkovitost jedan drugoga. Sjajna inovacija ove linije jest Gliss Hyaluron + Hair Filler serum. Serum intenzivno jača vlasi iznutra, čini ih mekšima i daje im volumen tako da je kosa primjetno i na dodir obnovljena. S prigodnim aplikatorom na pumpicu (pipeta), proizvod se
može dozirat i i vrlo precizno nanijeti.

Sve za vaše vjenčanje