Kérastase predstavlja novu liniju za kovrčavu kosu – Discipline Curl Idéal.
Prva Kérastase njega za oblikovanje u pokretu koja otkriva gracioznost svake kovrče, od valovite do jako kovrčave. Nova probitačna tehnologija pro-keratina koja zaglađuje površinu kose i osigurava koheziju vlakna i hidroliziranog elastina daje elastičnost teksturi kose i ojačava točke uvijanja vlakna.
Ukroćene kovrče. Neukroćena ženstvenost.
L’Oréal je proveo istraživanje u 22 zemlje svijeta te utvrdio 8 razina kovrčanja kose koje se temelje na morfološkim parametrima vlasi: dijametar kovrče i broj ponavljanja kovrči. Prvi neprijatelj kovrčave kose je šamponiranje zbog kojeg kovrče postaju suhe, krute, bez sjaja i neposlušne.
Kérastase Discipline predstavlja njegu za čišćenje Curl Idéal, ekspertno rješenje koje savršeno odgovara kovrčavoj kosi. Čisti i njeguje u jednom koraku. Tehnologija s vrlo visokom koncentracijom njegujućih sastojaka, kompleks pro-keratina i elastina, bez silikona i sulfata. Kremasta i visoko osjetilna tekstura.

CLEANSING CONDITIONER CURL IDÉAL: Shape in motion njega za čišćenje
Prva Kérastase njega za oblikovanje u pokretu s pro-keratinom i elastinom za nježno pranje kovrčave kose. Namijenjen neposlušnoj kosi koja treba definiciju i oblikovanje. Nježno čisti i njeguje kosu za postizanje savršeno definiranih kovrči. Manje pjene, bez silikona i bez sulfata*. Pro-keratin i elastin ojačavaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju površinu kose za bolju koheziju vlakna. Tehnologija blagog pjenjenja: kationski i amfoterični surfaktanti nježno uklanjaju nečistoće. Njegujući sastojci: lipidni spojevi hrane i zaglađuju vlakno kose.
*bez površinsko aktivnih sulfata

KERASTASE - Discipline Curl Ideal Cleansing (BD)

MASQUE CURL IDÉAL: Maska za oblikovanje u pokretu
Prva Kérastase maska za oblikovanje u pokretu obogaćena pro-keratinom i elastinom za kontrolu jako voluminozne kovrčave kose. Namijenjena jako voluminoznoj kovrčavoj kosi koja treba smanjenje volumena i kontrolu korijena. Ojačava točke uvijanja, poboljšava elastičnost vlakna i omekšava površinu kose za bolju koheziju vlakna. Kationski derivati zaglađuju i omekšavaju vlakno kose, silikon kontrolira volumen i frizz.

KERASTASE - Discipline Curl Ideal Pot 200ml (BD)

OLÉO CURL: Krema za definiciju i mekoću kose
Krema za neposlušnu kovrčavu kosu koja treba definiciju i opuštenost kovrči. Krema oblikuje kovrče i definira ih bez ukrućivanja te ih čini opuštenim i podatnim. Pro-keratin i elastin jačaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju kosu za bolju koheziju vlakna, a ksiloza pruža termo zaštitu.

KERASTASE - Discipline Curl Ideal Tube 150ml (BD)

MOUSSE CURL IDÉAL: Njegujuća pjena za definiciju kose
Pjena za neposlušnu kosu kojoj treba definicija i poletnost. Oblikuje kovrče i definira ih bez ukrućivanja te ih čini poletnima s njegovanim dodirom i pruža anti frizz. Rezultat djelovanja pjene su sastojci cijele formule i sljedećih sastojaka:
• Pro-keratin i elastin: jačaju točke uvijanja, poboljšavaju elastičnost vlakna i omekšavaju površinu kose za bolju koheziju vlakna.
• Karagenan (ekstrakt alge): prirodni polimer za fiksaciju koji osigurava poletnost kovrči sa njegovanim dodirom.
• Glukoza: pruža oblik i definiciju kovrčama.
• Glicerin: omogućuje omekšavanje.
• Ksiloza: termo zaštitni agens.

KERASTASE - Discipline Curl Ideal Mousse (BD)

Sve za vaše vjenčanje