Zadnjih sezona cvjetne krune su apsolutni must have na vjenčanjima. Taj detalj više nije strogo rezerviran za djeverušice, sada ga rado odabiru i nose maldenke i djeveruše. Možda upravo i vi razmišljate odabrati ili ne cvjetnu krunu te koliko je ona praktična za vašu glavu ali i frizuru. Na vaša izrečena ali i ona neizrečena pitanja pokušat ćemo odgovoriti kroz naše savjete i preporuke.

Kako reći da cvjetnoj kruni?

Iskreno, nema tu puno prostora za razmišljanja, kruna se želi i nosi ili baš i nije vaš odabir. U trendu su jednostavne ali i one predimenzionirane cvjetne krune, one u kojima raskošno cvijeće treba vaš osmijeh i samopuzdanje. Birajte kako vrste cvijeća tako i veličinu krune, vjenčića, ovisno o vašim željama i stilu. Ono što je sigurno krune su divan detalj.

 

Kakvu frizuru odabrati ako želim nositi cvjetnu krunu?

Ovisno o vašem stilu, dužini kose, obliku lica, vjenčanoj haljini, temi vjenčanja ali i vašem raspoloženju, uskladite frizuru i krunu. Veće krune obično se bolje slažu s dužom raspuštenom kosom, nježnim valovima, ali kombinacija koja se obožava su pletenice i krune. Pletenice pletene oko glave, odostraga, bočno – u kombinaciji s cvijećem su san snova posebice za boho romantičarke.

Jesu li krune su dobar odabir iako niste boho bride?

Klasične mladenke i cvjetne krune? Apsolutno da. Jer cvijeće u kosi može istanuti sofisticirani stil. Ukoliko niste sigurna da kruna ide uz vašu vjenčanicu mi preporučamo da odaberete bijle cvjetne glavice i njima uresite kosu. Dojam će biti vrhunski.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Unsplash / Instagram

Sve za vaše vjenčanje