Nova generacija ulja sadrži dragocjene sastojke i inovativnu formulu bez silikona koja ne otežava čak i najtanje tipove kose, brzo se suši i pruža izvanredan sjaj. BC Oil Mist nanosi se jednostavno, ravnomjerno i brzo zahvaljujući formuli bez silikona u spreju.

Uz ova dva proizvoda BC Oil Miracle linija je cjelovita te se sastoji od 4 podlinije koje savršeno odgovaraju svim tipovima kose: ulje marule za tanku kosu, ulje argana za debelu kosu, ulje ruže za suho, osjetljivo vlasište i kosu, te za dubinsku obnovu – ulje indijske smokve. Nova BC Oil Miracle linija dostupna je u partnerskim frizerskim salonima Schwarzkopf Professionala od veljače 2015. Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle luksuzna linija za njegu nudi proizvode za svaki tip kose te omogućuje luksuzne, spa tretmane u salonu.  BC_Oil_Miracle_Rangeshot_03

Čudotvorni, inovativni tretmani

BC Oil Miracle Mist iz Schwarzkopf Professionala kombinira najnovije tehnologije s pažljivo odabranim, dragocjenim uljima. Tajna nove formule je u Micro-Dispersion tehnologiji, koja omogućuje distribuciju proizvoda u iznimno tankom sloju na cijelu površinu kose – za izvanredan sjaj, trenutno suh osjećaj na kosi, bez otežavanja.  BC Oil Miracle Mist ima mnogo lica – štiti od topline prije sušenja, hrani kosu, pruža izvanredan sjaj, nakon sušenja zaglađuje i štiti od štetnih vanjskih utjecaja, bez otežavanja kose.

Spa tretman sa zlatnim sjajem

BC_Oil_Miracle_WarmingTreatment_BoxBC Oil Miracle linija sadrži proizvode za svaki tip kose, ali i omogućuje izvanredne, luksuzne tretmane za nezaboravan doživljaj njege kose u frizerskim salonima. Posljednja inovacija u salonskim terapijama dolazi u obliku Warming tretmana: ampule BC Oil Miracle Warming tretmana zagrijavaju se u toploj vodi. Topli tretman nanosi se, uz opuštajuću masažu, na vlasište i kosu prije šamponiranja. Rezultat je nezaboravan, spa doživljaj njege u salonu te zdrava i sjajna kosa.

BC Oil Miracle linija iz Schwarzkopf Professionala

U 2015. Schwarzkopf Professional oduševljava frizere i njihove klijente bogatom ponudom proizvoda na bazi ulja, za svaki tip kose: nova, proširena BC Oil Miracle linija za tanku kosu s uljem marule, BC Oil Miracle za debelu kosu s uljem argana, BC Oil Miracle Barbary Fig Oil s uljem indijske smokve i keratinom za oštru i oštećenu kosu i BC Oil Miracle Rose Oil s uljem ruže za osjetljivo, suho vlasište i kosu. Dragocjena ulja unutar svake podlinije te specifične formule savršeno odgovaraju svim potrebama različitih tipova kose.

Pregled BC Oil Miracle linije:

NOVI MUST HAVE PROIZVOD:  BC Oil Miracle Mist za tanku kosu

BC_Oil_Miracle_Fine_Hair_Range

BC Oil Miracle Oil Mist za tanku kosu s inovativnom Micro-Dispersion tehnologijom i formulom bez silikona, pruža izvanredan sjaj, hrani kosu, štiti od frizza ali ne otežava čak i najtanje tipove kose. Jednostavno se nanosi i podjednako rasprostranjuje u laganom sloju zahvaljujući inovativnoj formuli u spreju.

NOVI MUST HAVE PROIZVOD: BC Oil Miracle Mist za debelu kosu

BC Oil Miracle Oil Mist za debelu i gustu kosu s inovativnom Micro-Dispersion tehnologijom i formulom bez silikona, pruža izvanredan sjaj, hrani kosu i štiti od frizza. Jednostavno se nanosi i podjednako rasprostranjuje u laganom sloju zahvaljujući inovativnoj formuli u spreju.

NOVI MUST HAVE PROIZVOD: BC Oil Miracle Warming tretman, 10 ml, tretman u salonu

Tretman luksuzne, spa njege u salonu prije šamponiranja; za nezaboravan doživljaj njege u salonu i zdravu i sjajnu kosu.

BC OIL MIRACLE ZA NORMALNU DO DEBELU KOSU:

BC_Oil_Miracle_Coarse Range

BC OIL MIRACLE ŠAMPON

Šampon s arganovim uljem nježno čisti i njeguje kosu. Inovativna Micro Emulsion tehnologija Zaglađuje kosu i pruža sjaj. Umasirajte u kosu i temeljito isperite.

BC OIL MIRACLE GOLD SHIMMER REGENERATOR

Regenerator pomaže raspetljati kosu, njeguje i pruža sjaj. Umasirajte na dužinu i vrhove, nakon dvije minute temeljito isperite.

BC OIL MIRACLE GOLD SHIMMER MASKA

Ova bogata maska dubinski njeguje i hrani kosu arganovim uljem. Luksuzna i bogata tekstura obnavlja kosu iznutra, zaglađuje i pruža izvanredan sjaj. Nanesite na dužinu i vrhove ručnikom posušene kose, ostavite da djeluje 5–10 minuta i zatim temeljito isperite.

BC OIL MIRACLE DIVINE POLISH

BC Oil Miracle Divine Polish pogodan je za sve tipove kose, jednostavno se nanosi na suhu kosu. Pruža izvanredan sjaj i zaglađuje.

BC OIL MIRACLE FINISHING TRETMAN

Tretman za kosu s uljem argana, njeguje i pruža izvanredan sjaj normalnoj do debeloj kosi.

BC OIL MIRACLE ZA TANKU KOSU:

BC OIL MIRACLE LIGHT ŠAMPON

Ovaj šampon kristalne formule nježno čisti kosu, uz pomoć Micro Emulsion tehnologije sadrži visok postotak ulja, a ne otežava kosu. Mikro kapljice ulja popunjavaju porozne pukotine i zaglađuju površinu kose bez otežavanja.

BC OIL MIRACLE LIQUID OIL REGENERATOR

Ovaj bogati, dvofazni regenerator u spreju sadrži kombinaciju uljne faze, koja kosi pruža izvanredan sjaj i mekoću, i njegujuću fazu koja restrukturira i raspetljava kosu.  Pruža kosi sjaj, zaglađuje, vraća elastičnost i vlagu, te pruža zaštitu od vlage i frizza. Dobro protresite, nanesite na dužinu i vrhove ručnikom posušene kose.

BC OIL MIRACLE VOLUME AMPLIFIER 5

(MPC) Volume Amplifier 5 sastoji se od 5 dragocjenih ulja – argana, marule, badema, makadamije i jojobe – pruža kosi glamurozan sjaj, volumen i čvrstoću. BC Oil Miracle Volume Amplifier 5 pomaže oblikovati kosu i štiti od topline prilikom sušenja.

BC OIL MIRACLE LIGHT FINISHING TRETMAN

Light Finishing tretman s uljem marule za tanku kosu savršen je suputnik u potrazi za svakodnevnom dozom ljepote. Njeguje kosu, pruža mekoću i izvanredan sjaj tankoj kosi.

Sve za vaše vjenčanje