Sunce ima mnogo pozitivnih učinaka na tijelo i um. Stoga razumno izlaganje suncu: poboljšava vitalnost i podiže vlastiti osjećaj ugode, igra važnu ulogu u nastanku ‘’sunčevog vitamina D’’ koji je potreban za strukturu kostiju, ali prekomjerno izlaganje UV zrakama može uzrokovati oštećenja kože.
UV zračenje jedan je od najutjecajnijih faktora u preuranjenom starenju kože, tj. fotostarenju. Postoje dvije vrste starenja: intrinzično (poznato i kao kronološko) te ekstrinzično starenje. Intrinzično starenje je neizbježno i ne može se kontrolirati. Čimbenici koji na njega utječu uključuju pripadnost etničkoj skupini, hormonalne promjene i anatomske varijacije.S druge strane, ekstrinzično starenje može se kontrolirati. Čimbenici koji na njega utječu uključuju uvjete iz okoliša, lijekove, pušenje i izloženost UV zračenju. Kako bi umanjili posljedice ekstranzičnog starenja, koristite zaštitu od sunca na dnevnoj bazi, tijekom cijele godine, izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu te se klonite lijekova i pušenja.
Eucerin Sun Anti-Age krema za lice (SPF 30/50) nudi superiornu zaštitu od sunca i stvoren je posebno za kožu lica. Ima tri temeljne prednosti: širokospektarni, fotostabilni UV sustav filtera (UVA i UVB zaštita), biološku staničnu zaštitu i učinkovite sastojke za borbu protiv postojećih znakova starenja.Sadrži učinkovite antioksidanse LichocalconA i gliceretiničnu kiselinu za DNK zaštitu. Dvije vrste hijaluronske kiseline (nisko i visoko molekularna) vidno smanjuju bore na licu i dekolteu. Formula ima laganu i ugodnu teksturu koja ne ostavlja osjećaj masne kože.

ECN_15891_87933_Sun_Protection_Sun_Fluid_Anti_Age_30_PS_SLECN_15893_87934_Sun_Protection_Sun_Fluid_Anti_Age_50_PS_Layer
Idealna je podloga za make-up i dokazano je pogodna čak i za osjetljivu kožu – što je čini idealnim dodatkom za zaštitu od sunca dnevnoj kožnoj rutini. Eucerin Sun tonirane kreme za zaštitu lica od sunca ( SPF 50+) nude visoku UV zaštita i staničnu zaštitu, a pritom licu daju matirani ton. Klinička ispitivanja su potvrdila kompatibilnost Eucerin Sun tonirane kreme za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+ s osjetljivom kožom, a pogodna je čak i za vrlo osjetljivu kožu nakon kemijskog
ili laserskog tretmana.

ECN_15889_69775_Sun_Protection_Sun_Creme_50+_Tinted_Fair_PS_Print_sjena
Kao vodeći stručnjaci i inovatori s više od 125 godina iskustva u dermatologiji i kozmetičkoj njezi kože, Eucerin® odjel za istraživanje kože je, blisko surađujući s dermatolozima, razvio novu liniju preparata za zaštitu od sunca koji sadržavaju: najsnažniji prirodni antioksidans alfa-glukozil-rutin (AGR), UVA/UVB filtre najvišeg standarda (Tinosorb® S), jedinstvenu biološku zaštitu s licochalconom A i gliciretiničnom kiselinom, L-karnitin za regulaciju lučenja sebuma nove lagane teksture (kreme-gelovi, matirajući fluidi, lagani losioni, aerosoli, transparentni sprejevi) ugodne na koži i prikladne tipu kože (normalna, masna, suha).

Sve za vaše vjenčanje