Ljeti je intenzivna hidratacija i obnova kože važnija je nego u zimskim mjesecima. Visoke temperature, dugotrajno izlaganje suncu i UV zračenju, sol, klor, pijesak… svi oni redom dovode do prvenstveno intenzivnog isušivanja kože, ali i njezinog oštećenja. Posljedice sežu od beživotnog izgleda, suhe kože i perutanja, pa sve do crvenila, opekotina i prijevremenog starenja. Stoga je, osim visoke UV zaštite i umjerenog izlaganja suncu, iznimno važno da svaki dan koži pružimo 15-minutni S.O.S. tretman hlađenja, hidratacije i obnove u 3 koraka:

Tuširajte se mlakom vodom snizite temperaturu kože, smirite crvenilo i opekotine te spriječite nastanak akni i prištića uzrokovanih znojenjem uz pomoć osvježavajućeg mlakog tuša.

Držite svoje kreme i losione – u hladnjaku odbija vas pomisao na masne kreme ili mlijeka za tijelo pri visokim temperaturama? Za vruće ljetne dane odaberite lagane serume, fluide i losione i držite ih – u hladnjaku. Nakon povratka s plaže uživajte u obilnoj hidrataciji s efektom hlađenja.

Birajte sastojke koji obnavljaju kada birate ljetnu kremu, losion ili ulje za tijelo, uvijek birajte proizvode s obnavljajućim djelovanjem poput dragocjenih biljnih ulja gospine trave, borača ili kamelije, koji će doprinijeti popravku oštećenja na koži uzrokovanih UV zračenjem.

Mliječna fantazija za vruće ljetne dane NOVO – Prodigieux® Lait Parfumé

Za sve ljubiteljice hidratantnih losiona, stigla je Čudesna mliječna fantazija diskretnog satenastog odsjaja i zavodljivog mitskog mirisa. Novi Prodigieux® Lait Parfumé Čudesni mirisni losion za tijelo iznimno je senzualan losion sa 6 dragocjenih biljnih ulja – kamelija, argan, slatki badem, makadamija, lješnjak i borač – za dugotrajnu hidrataciju i obnavljanje kože tijela. Njegova neodoljivo senzualna i diskretno sjajna tekstura, satenastog odsjaja, upija se u trenu, naglašavajući ljepotu kože. Apsolutno zavodljiv miris legendarnog Nuxe suhog ulja, sa sunčanim mirisnim notama cvjetova naranče, magnolije i vanilije, utočene su u njegovu raskošnu teksturu. Cijena, 200 ml: 121 kn

Prodigieux_LaitParfume_decor

Sve za vaše vjenčanje