Sredina veljače je vrijeme za Valentinovo – praznik romantične ljubavi, kao stvoren da se  prisjetimo koliko je draValentine Huile heart 2gocjen svaki trenutak koji provedemo u društvu voljene osobe. U svakodnevnoj kolotečini života, često zaboravljamo jedni na druge, a brige i obveze oduzimaju mjesto trenucima u dvoje. Kako oživiti zaljubljenost u vezi, povezati se još više i probuditi strasti. Evo nekoliko prijedloga. 

  1. Otputujte nekamo zajedno

Odmak od svakodnevnih obveza i problema, opušta i oslobađa. Čak i kratko putovanje van grada, samo vas dvoje, istraživanje nekog novog grada i skrivenih mjesta ili jednostavno uživanje u zalasku sunca uz pijuckanje kuhanog vina negdje na planini, probudit će u vama romantične osjećaje pripadnosti i zadovoljstva. 

  1. Odvojite trenutke samo za vas dvoje

Otkrivanje zajedničkih interesa i aktivnosti u kojima oboje uživate, povezuje i vraća strast među parove. Bilo da se radi o tjelesnim aktivnostima poput trčanja, planinarenja ili plesa, ili pak učenju novog jezika, igranju šaha ili kuhanju, zajedničke aktivnosti nam omogućavaju da otkrijemo jedno drugo van uobičajene rutine i dodatno se povežemo.

  1. Budite spontani

Spontanost je jedna od prekrasnih karakteristika na početku većine veza, koja se često uslijed svakodnevne rutine i obveza nažalost izgubi. No nema razloga zašto ju ne biste vratili na svoj ‘ljubavni meni’.

Večera iznenađenja usred tjedna u onom novom restoranu koji vam je usput spomenuo, vi kao privatna maserka s rukama od zlata kada mu najviše treba ili on kao privatni kuhar s vašim omiljenim jelom kada mrtvi-umorni dođete s posla – sve to budi ljubav, zadovoljstvo i međusobno poštovanje.

  1. Razgovarajte o svemu

Mnogi parovi provedu godine života zajedno, a da se nikad zaista ne upoznaju. Razgovarajte s partnerom o svemu, dijelite mišljenja, razmišljanja, želje i brige. U potpunosti se otvorite jedno drugome i budite jedno drugom najveća potpora i najbolji prijatelj.

  1. Mazite se i razmazite

Ništa ne povezuje dvoje ljudi i budi strasti kao tjelesna povezanost. Uživajte u bliskim trenucima, nježnim poljupcima i toplim zagrljajima koji će potaknuti strasti. Držite se za ruke dok hodate gradom ili gledate TV, grlite se i ljubite bez posebnog razloga i utonite u san uz tijelo voljene osobe.

Za najljepše ljubavne trenutke

U ovom romantičnom mjesecu, razmazite se čarobnim kapima užitka iz bočice NUXE Huile Prodigieuse® Čudesnog suhog ulja.

Šest dragocjenih biljnih ulja  (lješnjak, makadamija, slatki badem, kamelija, gospina trava i borago) pretočeno je u koktel idealne njege za lice, tijelo i kosu.

Bogato vitaminom E, suho ulje čuva mladost i ljepotu kože, a jedinstven miris i prekrasno mazna tekstura čine ovaj epski proizvod vrijednim divljenja.

 

 

Sve za vaše vjenčanje