Zašto su sve poznate žene poludile samo za jednim, i to ne baš jeftinim uljem za lice? Vintner’s Daughter  “Active botanical serum”ulje redovito se pojavljuje u predstavljanjima beauty rutine neke poznate osobe, koja obično do neba nahvali serum, spominjući kako najčešće nakon korištenja istog iz rutine izbaci većinu drugih proizvoda jer joj već korištenjem seruma lice počinje upravo sjajiti! O čemu se radi? Vintners’ daughter (u prijevodu “kćerka vinara”) osnovala je 2012. April Gargiulo, koja je uistinu odrasla pokraj vinograda jer joj je otac imao vrhunsku vinariju. Navikla na visoke standarde, a u proizvodnji svog prvog, do nedavno jedinog proizvoda: Active botanical seruma u obliku ulja, koristila je samo najbolje prirodne sastojke,točnije čak njih 22. Unatoč prilično visokoj cijeni (185 $ za 30ml ) poklonice diljem svijeta tvrde da se itekako isplati uložiti u njega jer transformira kožu i jedna bočica prilično dugo traje.

Nedavno je predstavila drugi proizvod: Active Treatment Essence-esenciju koja služi kao prvi korak u beauty rutini, prije seruma, kako bi pripremila kožu.

Sudeći po svjedočanstvima poznatih osoba na službenom Instagramu i ovaj je proizvod jednako djelotvoran. Tako je Gwyneth priznala da je u pripremi za pojavljivanje na svojem Goop Wellness Summitu koristila oba proizvoda, a make up artistica Lady Gage, Sarah Tanno, u intervjuu spomenula kako za svaki važan nastup koristi serum, a sad i esenciju. Fanovi su i mnoge  druge poznate osobe raznih životnih dobi- od mlade manekenke Hailey Bieber do Hellen Mirren koja uz pomoć seruma I esencije odlično izgleda i u sedamdesetima.

TEKST elle.hr

FOTOGRAFIJE Profimedia / Instagram

Sve za vaše vjenčanje