• Sada je vrijeme da postanete zadovoljni svojim tijelom!
• Donesite odluku a ostalo prepustite stručnjacima!
• Tim CappuccinoSPA salona razvio je strategiju od tri paketa kojima se ciljano
postižu odlični rezultati.
• Promišljena kombinacija najsuvremenijih kozmetičkih tretmana u sinergiji s prirodom te aparatima visoke tehnologije prilagođena je svakom klijentu kojeg će krajnji rezultati iznenaditi iznad svih očekivanja. A tijekom zimske akcije mršavljenja od 15.01. do 15.03. klijenti uz odabranu strategiju dobivaju i bogate poklon tretmane.
• Program detoksikacije i učvršćivanaj tijela među prvima je odabrala Iris Androšević Pinjuh koja je odvijek brinula o svom izgledu

Ultrazvučna inverzna osmoza, limfna drenaža, LPG tretmani, Genesculpt anticelulitni tretman, anticelulitne masaže, anticelulitne obloge uz saunu i piling u stručnim rukama terapeuta vaše tijelo dovode u savršenu formu.

Ultrazvučna inverzna osmoza na neinvazivan način omogućuje otpuštanje masnoće iz masnih stanica. Ovo je najnapredniji sistem za tretiranje lokaliziranih masnih naslaga koje se smanjuju na brz, učinkovit i siguran način.

Nakon tretmana je obavezna i limfna drenaža koja učinkovito potiče odstranjivanje metaboličkog otpada koji se povećava nakon djelovanja ultrazvučne inverzne osmoze.
U tretmanima oblikovanja tijela i zatezanja viška kože idealni su LPG tretmani pomoću kojih oblikujete samo one dijelove tijela koje želite promijeniti. Tretmanske glave uređaja nježno zahvaćaju tkivo kože i tretiraju ga na potpuno prirodan način principom mehano – stimulacije koja šalje signale duboko u stanice kako bi se isprovocirao fiziološki odgovor kao npr. aktiviranje proizvodnje kolagena i elastina ili otpuštanje masti iz adipocita. Osim toga LPG tretmani pružaju izniman osjećaj relaksacije te pomažu u borbi protiv stresa.

Tvrdokorni celulit pobijedit će te uz Genesculpt anticelulitni tretman koji uz pomoć ionizirajućeg koncentrata formuliranog s ekstraktom kineskog celera inhibira adipozne stanice djelujući tako na samo mjesto nastanka celulita, pružajući dugotrajan redukcijski efekt, odnosno sprečavajući ‘jo-jo’ efekt.
U borbi će vam naravno pomoći i anticelulitne masaže koje su vrlo učinkovite u smislu eliminacije celulita, kao i anticelulitne obloge koje uz aktivne sastojke zelene kave uklanjaju toksine, „prže“ masne stanice te koži vraćaju glatkost i čvrstinu.

Novu dimenziju wellnes života doživite u infracrvenoj sauni čija toplina relaksira i opušta tijelo, reducira stres, otklanja napetosti u mišićima, jača imunološki sustav, te je blagotvorna za detoksikaciju i pročišćavanje kože. Zahvaljujući intenzivnom dubinskom djelovanju, znojite se iznutra prema površini kože, a količina znojenja i intezitet su do tri puta veći nego u finskoj sauni. U medicini se IC toplina koristi za smanjenje bola u zglobovima, leđima i vratu, te kod reume i artroze. Bolove u mišićima možete izbrisati i pjenušavim oblozima od bakra za vraćanje tonusa kože koji je poznat po svojim ljekovitim svojstvima.

1. PAKET:
šest anticelulitnih masaža, tri limfne drenaže, tri obloge za vraćanje tonusa kože = 2000 kn
Poklon: 2x piling tijela, 2x infracrvena sauna

2. PAKET:
LPG paket od šest tretmana za zatezanje kože i uklanjanje masnih naslaga, 2x ultrazvučna inverzna osmoza = 2900 kn
Poklon: 2x obloga za vraćanje tonusa kože kozmetikom Pevonia Botanica, 2x infracrvena sauna

3. PAKET:
Šest tretmana ultrazvučne osmoze s uključenom LPG limfnom drenažom u sklopu svakog tretmana, 4x anticelulitne masaže, Genesculpt anticelulitni tretman = 3500 kn
Poklon: 2x anticelulitna obloga

 

Sve za vaše vjenčanje