STALNA ŽUDNJA. Still Life visual N_3

TAKO PRODORAN…

Kada je YSL Beauté 1977. godine premijerno lansirao OPIUM, na umu je imao vrlo svojstveni tip žene: elegantnu, šik, inteligentno i očaravajuće ljepote; pripadnicu sofisticiranih društvenih krugova, koja ostavlja trag u životu svih koji su je upoznali.

Žena današnjice. Još uvijek s dječačkom nonšalantnošću koja proistječe iz poznavanja same sebe i onoga što želi. Stalno nadograđujući svoju osobnost, jednostavno se usijeca u našu podsvijest. Dramatična i nemirna duha, predstavlja složenu kombinaciju svjetlosti i tame, ženstvene senzualnosti, razigranosti i ozbiljnosti u isto vrijeme.

Impulzivna je i uvijek u pokretu, a najbolje se osjeća u gradu – ritam urbanog života odgovara njezinoj spontanosti. Poput urbane lavice na gradskom safariju, žudi za avanturom; što li će biti njezina sljedeća fiksacija: ljubavnik, mjesto, zamisao?

Pršteći od adrenalina, s ushitom kroti valove i otvara vrata životu ispunjenom uspjesima i superlativima. Poseban zanos koji preplavi njezino biće kada dobije što želi njezina je glavna nagrada. Ništa joj ne stoji na putu i ne pristaje na kompromise. A to joj dobro stoji.

Ona je BLACK OPIUM žena.

MAGNETIČNOST

Privlačan i opojan poput duha suvremene Yves Saint Larent žene: vatren, dinamičan, energičan i u trenu osupnjuje. Svojstven i originalan. Za takvu silu postoji samo jedan naziv: BLACK OPIUM. Moderan naziv za opasnost, naziv BLACK OPIUM već na prvu tjera na preuzimanje rizika, koketiranje sa zabranjenim, tjera nas na nešto što ne bismo smjeli činiti; riječ je o osjećaju žudnje i želji da nikada ne završi.

Kontradiktorni koncept koji spaja dva svijeta. Magnetičan je poput duha suvremene Yves Saint Larent žene: vatren i upečatljiv poput gradskih svjetala u kontrastu s noćnim nebom, blistav poput dijamanta. Osvaja od prvog trena: šokantan je, a istovremeno poznat, bezvremenski i moderan. Still Life visual N_2

ZABRANJENI NEKTAR

Izaziva ovisnost poput prvog gutljaja kave, a s magnetičnim bijelim cvjetovima koji obavijaju cijelu kompoziciju, ovaj orijentalni miris nove generacije predstavlja radikalno odstupanje od strukture klasičnog parfema – inspiraciju umjetničkim pokretom igre svjetlosti i sjene, s naglaskom na kontrast i napetosti.

Poigravajući se neskladom između gorkog akorda zrna kave, sastojka koji nikad dosad nije u tolikoj mjeri korišten u ženskom parfemu, i vedrih bijelih cvjetova, BLACK OPIUM donosi osjećaj zanosa, na granici ekstaze.

ROCK

BLACK OPIUM: MUZA

Londončanka Edie Campbell krasi naslovnice diljem svijeta: pobjednica je natječaja za Model godine 2013. i redovito je možemo vidjeti na modnim pistama u četiri glavna centra modne industrije.

U ulozi ambasadorice BLACK OPIUMA savršeno utjelovljuje ovaj prekrasan i osebujan miris. „Twiggy svoje generacije“ samo je jedan u nizu epiteta koji su joj dodijelili modni kritičari, a s obzirom na interes najvećih imena iz svijeta mode, pred njom je blistava, uzbudljiva i duga karijera.

 

Sve za vaše vjenčanje