Ovo je odličan vodič jer i mladoženja mora biti tip top

Pripreme za vjenčanje uključuju i pomno planirane odlaske u beauty salone. Jer pripreme za dan iz snova moraju biti dobro isplanirane, a njega temeljita i učinkovita jer koja to mladenka ne želi zablistati na dan vjenčanja u punom sjaju? Ali drage buduće mladenke pripreme nisu rezervirane samo za vas već i za vašeg budućeg supruga, bez obzira što on mislio o tome :). Rezervirajte mu termin, dva, jer i od njega se očekuje da zablista. Ovu su neki od tretmana koje bi bilo dobro staviti na listu mladoženjinih priprema za vjenčanje. Pa krenimo!

Manikura i pedikura. Umjesto da vas dragi čeka na kavi u obližnjem bircu dok sredite nokte, počastite ga tretmanom pedikure u vama omiljenom salonu. Ako će se odupirati ukažite mu da savršeni vjenčani prsten bolje sjaji na njegovanoj ruci.

Njega lica. Krenite od maske za lice. Istaknite važnost hidratacije i njege, te koliko će vaše vjenčane fotogrfaije biti bolje s njegovim njegovanim izrazom lica. Tretman možete odraditi i kod kuće, preporučamo masku sa zelenim čajem i vitaminom E koja će, kako vama, tako i njemu nahraniti kožu i ukloniti višak masnoće.

Čišćenje lica. Teško da će se vaš dragi svojevoljno odlučiti na posjet dermatologu i čišćenje lica, no to je tretman koji dobro dođe apsolutno svakome s vremena na vrijeme jer svi mi mučimo istu muku s pokojom aknom, proširenom porom i miteserima. Nakon tretmana bit će vam zahvalan.

Oblikovanje obrva. Vremena u kojima je briga o obrvama bila rezervirana samo za cure daleko su od nas. Jer nema ničeg romantičnog u velikim, neurednim i spojenim obrvama. Zato, djeluju li obrve vašeg frajera neuredno i/ili su spojene u jednu, znate što vam je činiti! Dogovrite termin!

Depilacija? Ukoliko postoji ona vidljiva ali i ona samo vama poznata zona koju treba malo urediti, krenite s uvjeravanjem. Jer, što je malo boli vama za ljubav?

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGARFIJA Unsplash / Safia Sahikl

Sve za vaše vjenčanje