Ovan

Posao: Teško, ali nekako uspješno privodite radni tjedan kraju. Većini Ovnova prijeko je potreban odmor.
Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke voljenoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana.
Zdravlje: Spavajte dovoljno.

Bik

Posao: Kraj radnog tjedna Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao i prethodnih dana. Poslovne ciljeve ostvaruju vlastitim tempom, ali na sigurniji način.
Ljubav: Gotovo sva vaša trenutna očekivanja na ljubavnom planu, ma koliko realna bila, teško da se mogu ostvariti bez velikih neočekivanih iznenađenja. Provjerite dostupnost osobe koja vam se sviđa.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: I ovog ćete petka biti vrlo aktivni što se tiče komunikacije. Ipak, pripazite na brzinu izgovorenih riječi.
Ljubav: Na polju ljubavnih odnosa očekuje vas prilično buran i promjenjiv dan. Mogući su ozbiljni razgovori s voljenom osobom.
Zdravlje: Obratite pažnju na lošu cirkulaciju.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Ako su tipični Rakovi prvenstveno zabrinuti za dovršetak započetih poslovnih projekata, onda će imati vrlo dobar i prilično opušten radni dan.
Ljubav: Budite spremni suočiti se s neraspoloženjem druge strane. Pokušajte shvatiti i popraviti kompletnu sivkastu atmosferu u sferi ljubavi.
Zdravlje: Osjećaj umora, iscrpljenosti, otkriva Astroputnik

Lav

Posao: Potencijalno napetu i naelektriziranu radnu atmosferu krajem tjedna, Lavovi će najbolje ublažiti ako se povuku iz prvih redova poslovanja.
Ljubav: Što se sfere ljubavi tiče, tu se nemojte povlačiti. Naprotiv, druga strana od vas očekuje konkretan prijedlog za rješenje problema.
Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Djevica

Posao: Ovo nije osobito povoljan radni dan da se previše angažirate. Upozorenje je posebno važno za Djevice koje već rade na paralelnim aktivnostima.
Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih odnosa idu u pravcu koji vama odgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena.
Zdravlje: Problemi sa sitnim kostima mogu vam zadavati manje brige.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Za osobe rođene u znaku Vage bilo bi vrlo mudro da tijekom ovog radnog dana spuste loptu na zemlju i što ležernije privedu započete obveze kraju.
Ljubav: Opuštenu atmosferu na vašem ljubavnom nebu, u vrlo kratkom vremenskom intervalu, može poremetiti par zanimljivih poziva i razgovora.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Ako ste u svojoj Škorpionskoj glavi raščistili najveće dileme, onda nema prepreka da danas stavite točku na kraj laganom poslovnom ciklusu.
Ljubav: Ovaj petak, barem u najavi, ne donosi veća događanja na ljubavnom planu. Ali mogući su preokreti, budite otvoreni u glavi i srcu, za nova poznanstva.
Zdravlje: Osjetljivost zglobova.

Strijelac

Posao: Na kraju radnog tjedna Strijelce očekuje lijepa profesionalna satisfakcija, pod uvjetom da su prethodnih dana bili fokusirani na najvažnije poslove.
Ljubav: Ovog petka potreban vam je fokus na polju ljubavi, inače proturječne vijesti mogu jako zakomplicirati inače solidan dan.
Zdravlje: Nema značajnih upozorenja.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Bilo bi dobro razmisliti o prijedlozima za nove poslovne projekte, ali nemojte žuriti s konačnom odlukom.
Ljubav: Trebat će vam dosta razumijevanja i podrške danas na ljubavnom planu od voljene osobe. Nemojte čekati da se to dogodi samo od sebe, tražite pažnju na fin način.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Što ste dosad napravili, napravili ste, a Vodenjaci bi zadnji radni dan u tjednu trebali iskoristiti za okvirne planove za naredni period.
Ljubav: Određeni broj pripadnika ovog znaka vjerojatno je nedavno potresla pojava mlađe simpatične osobe. Ovo je dobar dan da provjerite neke važne pojedinosti o tom pitanju.
Zdravlje: Provjerite krvni tlak.

Riba

Posao: Više poslovnih detalja danas neće ići dobro s najtipičnijim Ribama. Ipak, solidni rezultati mogu se postići ako se udružite s provjerenim suradnicima.
Ljubav: Na polju ljubavnih odnosa danas dobivate malo, a od vas se očekuje mnogo više. Nemojte biti škrti ako ste sigurni u osjećaje voljene osobe.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani.