Ovan

Posao: Ako vam je u interesu da izbjegnete veće nesporazume s poslovnom okolinom i oštrije sukobe stavova, pokušajte barem dva do tri puta duboko udahnuti prije nego što progovorite.
Ljubav: Na ljubavnom planu situacija se može zakomplicirati zbog nekih tajni između vas i partnera, koje mogu izaći na vidjelo i uzdrmati postojeće odnose.
Zdravlje: Osjetljivost grla.

Bik

Posao: Sve u sferi organizacije i komunikacije zahtijevat će prije svega dodatne napore u međuljudskim odnosima. Izbjegavajte verbalne sukobe što je više moguće.
Ljubav: Ako je moguće, pokušajte što više tolerirati partnerove postupke koji mogu biti vrlo agresivni, uzrokovani nekim glasinama.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Možda ćete imati problema s nekim pravnim postupcima, s nekim sudskim dokumentima. Moguće je posjetiti kontrolora određenog za područje kojim se bavite.
Ljubav: Pazite da se netko sa strane ne miješa u vaše odnose, pokušajte zajedno pronaći rješenje za sve ono što vas trenutno opterećuje.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Koliko god vam se na prvi pogled sve činilo komplicirano i teško, vrlo lako ćete sve privesti kraju.
Ljubav: Usredotočite se malo na svoju vezu i pokrenite neke stvari iako vam ne idu za rukom zbog boljih odnosa u budućnosti.
Zdravlje: Kronični umor, dovoljno se odmarajte, Astroputnik

Lav

Posao: Bit će vrlo turbulentan dan za odnose s kolegama, a moguć je i trajni prekid neke suradnje. Pokušajte ne reagirati impulzivno.
Ljubav: Ništa manje uzbudljivo neće biti ni na ljubavnom planu. Pokušajte kontrolirati vlastiti ego kako ne bi stvarao veće komplikacije.
Zdravlje: Mogući su bolovi u vratu i glavobolja zbog pojačanog stresa.

Djevica

Posao: Pokušajte imati više strpljenja i razumijevanja za druge, pogotovo ako su ispod vas po stažu i godinama. Nije lako, ali je trenutno najbolje rješenje.
Ljubav: Samci bi trebali smanjiti suzdržanost i malo se više opustiti, kako ne bi propustili nijednu dobru priliku koja im se ukaže.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: I dalje ćete morati paziti na svaku riječ i svaki detalj, zbog njih može doći do kašnjenja, a očekuju vas i financijski troškovi.
Ljubav: Trebate biti strpljivi koliko god je to moguće i ne dozvoliti da stvari izmaknu kontroli tako da se netko sa strane miješa u vaše intimne stvari.
Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Škorpion

Posao: Škorpioni ne bi bili ono što jesu da su se prepustili stihiji i ostavili neobavljena posla, pa makar se maksimalno iscrpili.
Ljubav: Mogući su trenuci koji će vam nakratko pokvariti raspoloženje ili vas iznervirati, ali generalno gledano, to su samo privremeni problemi.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Velike su šanse da ćete dobiti pozitivne povratne informacije od ljudi koji se odluče za nove profesionalne projekte, što će vam dati dodatni poticaj. Samo naprijed.
Ljubav: Zauzeti, danas bi moglo biti malo napetije u odnosima, pokušajte ništa ne komplicirati koliko god možete.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Jarci, ako ste završili sve što ste ranije započeli, danas možete pojačati gas i povećati profesionalni angažman. I dalje se savjetuje oprez kada su u pitanju financije.
Ljubav: Danas su vrlo moguća ugodna iznenađenja, pogotovo ako želite započeti neku ozbiljniju priču s osobom koja vam se jako sviđa.
Zdravlje: Nesanica, potreban vam je kvalitetan san.

Vodenjak

Posao: Danas bi vas najviše mogla nervirati neka kašnjenja u plaćanju, financije općenito, a nisu isključene ni neke zabune tehničke prirode.
Ljubav: Lako ćete nadoknaditi sve greške i propuste koje ste napravili u prethodnom periodu prema voljenoj osobi na obostrano zadovoljstvo.
Zdravlje: Mogući problemi s disanjem, osjetljivost grla.

Ribe

Posao: Danas ćete imati bolje uvjete da zaštitite svoje interese, ali i da iznesete neku novu ideju na svjetlo dana. Ono na što morate obratiti pozornost je nelojalna konkurencija.
Ljubav: Mogući su ozbiljniji nesporazumi s voljenom osobom, pokušajte nekako pronaći kompromisno rješenje, ma koliko ono izgledalo nemoguće.
Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.