Ovan

Posao: Obratite pažnju na komunikaciju, mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti prenaglašen.

Ljubav: Vaša strastvenost može doći do izražaja, što je i poželjno bez obzira na to u kakvoj se situaciji trenutačno nalazite. Uživajte.

Zdravlje: Osjetljivost bubrega.

Bik

Posao: Budite oprezni kada su financije u pitanju, treba izbjegavati rizična ulaganja, a potreban je oprez pri zaduživanju, pogotovo kada je u pitanju novac koji pozajmljujete od drugih.

Ljubav: Nije realno očekivati neke velike promjene na vašem ljubavnom planu tijekom ovog dana. Odgovore koje tražite vjerojatno nećete dobiti ili nećete biti zadovoljni nekim od njih.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Bit će vam potrebno uložiti dosta truda i napora danas da organizirate najprije sebe, a zatim i sve oko vas. Ne ustručavajte se zatražiti pomoć.

Ljubav: Nije realno očekivati neke velike promjene na vašem ljubavnom planu tijekom ovog dana.

Zdravlje: Osjetljivost trbuha.

Rak

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Rakovima. Posvetite se prvenstveno privođenju kraju započetih obaveza.

Ljubav: Bez nekog posebnog angažiranja na ljubavnom planu danas, uglavnom osobno preispitivanje želja i očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Lav

Posao: Fokus bi ovog posljednjeg radnog dana Lavovima trebao biti na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju, moguće su greške. Posebno vodite računa o financijama.

Ljubav: Ako niste ljubitelj kratkotrajnih uživanja i flerta poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Kronične tegobe mogu vam zadavati manje zdravstvene probleme.

Djevica

Posao: Nema razloga za žurbom danas, pustite neka stvari idu svojim tokom, stići ćete sve na vrijeme.

Ljubav: Pažnja i razumijevanje drage osobe su vam vrlo bitni, pa evo dana kada biste se mogli prepustiti i uživati u tom lijepom osjećaju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Solidne su šanse da Vage realiziraju sve svoje zacrtane obaveze na vrijeme, ako se potrude izbjeći manje verbalne nesuglasice s pojedinim suradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu tolerirati. 

Ljubav: Što se tiče ljubavi, ne bi vas trebalo iznenaditi interesiranje vrlo zanimljive nove osobe za vašu malenkost. Ne prepuštajte sve slučaju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpion

Posao: Pred Škorpionima je naporan kraj radnog tjedna, s puno izazova i kočenja, ali uspjet ćete sve izgurati na zadovoljavajući način.

Ljubav: Dobra je atmosfera za sve vrste neobaveznih ćaskanja i opuštene komunikacije, ako vam to odgovara, zašto ne.

Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Usprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od povjerenja.

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi vam dodatno zakomplicirati polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Jarčevima. Posvetite se prvenstveno privođenjem kraju započetih obaveza.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli biste uspostavite bar jedan novi kontakt s osobom koja duži period pobuđuje vaš interes.

Zdravlje: Odlično.

Vodenjak

Posao: Kraj radnog tjedna većina bi trebala dočekati s velikim olakšanjem jer slijedi vikend i treba vam odmor od svega.

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebala bi vam se ukazati tijekom ovog dana, pažljivo proanalizirajte sve signale, moguće je pogrešno tumačenje s vaše strane.

Zdravlje: Moguće želučane tegobe.

Ribe

Posao: Danas bi vas mogle sačekati zaostale obaveze iz prošlosti, dosta toga moglo bi se odvijati usporeno, a vi biste samo što prije htjeli otići kući.

Ljubav: Što se tiče događanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i nije baš išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti lijep vikend.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni tlak.