Ovan

Posao: Nemojte ići na sto strana odjednom, smanjite impulzivnost jer će vam takav način funkcioniranja samo donijeti greške i propuste. Možete očekivati pomoć i podršku suradnika.

Ljubav: Ako ste slobodni ovo je dobar dan za izlaske, druženje s prijateljima. Moguća su iznenadna poznanstva, nove simpatije. Uživajte.

Zdravlje: Osjetljivost donjeg dijela leđa, bubrega.

Bik

Posao: Nema razloga za nesmotrenu žurbu, bit će vremena za dovršiti sve ono što ste započeli, a možda i drugima pomognete.

Ljubav: Slobodni Bikovi, posvetite se osobnom razvoju, svojoj duhovnosti i jačanju samopouzdanja, i ljubav će se pojaviti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Bit će nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja i u poslovnim dogovorima morat ćete se prilagođavati više nego što ste očekivali.

Ljubav: Provjerite je li se vaše i vizije druge strane poklapaju kada je dalji razvoj ljubavne situacije u pitanju.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik

Rak

Posao: Nekima od vas će stići dobre vijesti koje su dugo čekali, dok će drugi dobiti zaslužena priznanja, pohvale ili neku formu novčane nagrade.

Ljubav: Ako imate potrebu povjeriti se prijatelju, očekujte podršku, razumijevanje, a i koji dobronamjerni savjet.

Zdravlje: Moguće su kronične respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Naporan dan je pred Lavovima, ne dozvolite da vas drugi svojim ponašanjem izbace iz takta. Ništa nećete dobiti ako reagirate, osim vlastitog nerviranja.

Ljubav: Oboje možete pokazivati znakove sumnjičavosti i nepovjerenja, stoga pratite ponašanje druge strane.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Djevica

Posao: I danas biste mogli očekivati dosta posla vezanih prije svega za komunikaciju i dogovore. Možda dobijete i neočekivanu podršku nadređenih vezano za neki novi prijedlog, nešto inovativno.

Ljubav: Teško da ćete s vašom dragom osobom danas biti na istoj valnoj duljini. 

Zdravlje: Ne konzumirajte previše hladne napitke jer se lako možete prehladiti.

Vaga

Posao: Dogovori neće ići onako kako ste vi zamislili, iako će biti prisutna potreba za kompromisom i s vaše i s druge strane. I to se događa, zato bez nerviranja.

Ljubav: Iznenadno zanimljivo poznanstvo je moguće danas preko društvenih mreža ili na nekom skupu.

Zdravlje: Posvetite se umjerenoj fizičkoj aktivnosti.

Škorpion

Posao: I danas ćete morati dobro zasukati rukave kako biste sve priveli kraju na zadovoljavajući način, jer vas očekuju pored redovnih i one koje najviše ne volite, iznenadne, a neodložne obaveze.

Ljubav: Iznenađenja, ali ona ugodna, moguća su na vašem ljubavnom planu. Možda se dogodi ljubav na prvi pogled.

Zdravlje: Posvetite se zdravoj prehrani i umjerenoj fizičkoj aktivnosti.

Strijelac

Posao: I ovaj četvrtak donosi Strijelcima izraženu napetost i potencijalno nestrpljenje da završite određene obaveze što je brže i lakše moguće. Nemojte žuriti, posebno s donošenjem odluka.

Ljubav: Mogli biste biti pomalo netolerantni danas, pokušajte iskontrolirati svoje ponašanje prema drugoj strani da ne bi bilo naknadnog kajanja.

Zdravlje: Odgovarao bi vam boravak na otvorenom.

Jarac

Posao: Iako će brojne situacije zahtijevati izvjesna ubrzanja, nije na odmet zatražiti pomoć nekog od provjerenih suradnika, kako biste sve na vrijeme i bez grešaka završili.

Ljubav: Ne dozvolite drugima da vas savjetuju i miješaju vam se u intimne stvari.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodenjak

Posao: Napetost, žurbu i tenziju pokušajte ispeglati koliko je to u vašoj moći, nije povoljan trenutak za impulzivne odluke.

Ljubav: Sve se može riješiti ako postoji volja i želja, pa ne dozvolite da neke trenutačne nesuglasice remete vaš odnos.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: Budite još malo strpljivi ako je moguće, jer vrlo brzo bi se neke situacije trebale pokrenuti u neke konkretnije i povoljnije akcije.

Ljubav: Slobodni bi i dalje mogli biti u iskušenju da li da pokrenu neku priču s osobom koju već neko vrijeme poznaju. Emocija ima, riskirajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.