Ovan

Posao: Pred Ovnovima je naporan dan krajem ovog radnog tjedna. Bez obzira na sve obveze i trud, postoji mogućnost da ćete na kraju biti zadovoljni postignutim.
Ljubav: Nema naznaka za novu senzaciju, ali ni za veće promjene u ljubavnom životu.
Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Većina tipičnih Bikova završit će radni tjedan prilično umorni od papirologije, propusta i grešaka, željno iščekujući vikend.
Ljubav: Dan prije vikenda donosi nagovještaj potencijalno vrlo lijepih stvari koje vas očekuju u skoroj budućnosti na ljubavnom planu.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca, sigurnih u svoje sposobnosti, ovaj radni tjedan trebali bi završiti bez većih izazova i prepreka.
Ljubav: Slobodni, možete iznenada upoznati vrlo karizmatičnu i zanimljivu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnima.
Zdravlje: Mogući problemi s probavom.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Za Rakove je odličan dan da završe vrlo uspješan radni tjedan. Posvetite se novim ciljevima i planovima, imate realne šanse za sklapanje dobrih poslova.
Ljubav: Višak energije i slobodnog vremena trebali biste usmjeriti prema voljenoj osobi. Prepustite se jedno drugome i uživajte.
Zdravlje: Odlično, piše Astrolook.

Lav

Posao: Lavove očekuje dobar radni dan, možda i malo bolji od osobnih ambicija. Uz uspješan završetak započetih obveza, očekuju vas i najave novih poslova.
Ljubav: Predviđa vam se odličan dan da počnete planirati vikend i pripremite lijepo iznenađenje za voljenu osobu koja to s nestrpljenjem očekuje od vas.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Danas ćete najvjerojatnije još morati rješavati neke zaostatke, ali sve u svemu uspjet ćete sve uspješno završiti.
Ljubav: Mogući ugodan susret pomiješan s velikom dozom simpatije prema osobi koju ste nedavno upoznali mogao bi upotpuniti vaša očekivanja i na ljubavnom planu. 
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Danas možete dobiti neke povoljne vijesti, informacije, koje će vam pomoći da započnete neke poslovne aktivnosti u budućnosti.
Ljubav: Još uvijek vam je potrebna doza tolerancije i fleksibilnosti želite li partnerske odnose održati na zadovoljavajućoj razini.
Zdravlje: Smanjite tjelesne napore, dovoljno se odmarajte.

Škorpion

Posao: Papirologiju ćete rješavati lakše nego inače. Riješite sitnice u miru, detalji vam ne smiju promaknuti jer uskoro slijede nove poslovne prilike.
Ljubav: Očekuje vas, po svemu sudeći, vrlo lijep dan za uživanje u romantičnim aktivnostima, bilo da se radi o zajedničkim aktivnostima s voljenom osobom ili da namjeravate osvojiti nečije srce.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Strijelac

Posao: Nije povoljan dan za pokretanje novih inicijativa, ali je svakako dobar dan da se riješite nekih obaveza koje već neko vrijeme odgađate.
Ljubav: Pozitivne vibracije bi vam danas mogle stići iz poslovnog okruženja, pa evo prilike da razmislite.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Tipičnim Jarcima danas je najvažnije naglasiti sigurne i provjerene metode rada. Uključite malo diplomacije u svoju komunikaciju.
Ljubav: Pred vama je odličan dan da ga kvalitetno provedete s dragom osobom, pogotovo ako ste je prethodnih dana malo zapostavili.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Pred Vodenjacima je solidan dan da bez problema završe sve započeto. Trud i rad proteklih dana konačno će se isplatiti.
Ljubav: Ovog petka nećete propustiti priliku za nova poznanstva i uživanje u flertu i opuštenoj priči.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Riba

Posao: Ribe imaju solidan dan za sumiranje rezultata i provjeru grešaka i suradnika.
Ljubav: Pokušajte izbjegavati duge suhoparne priče o prebacivanju krivnje za probleme u partnerskoj komunikaciji.
Zdravlje: Moguća glavobolja.