Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

TreatmentRoomSheraton_soba_Final1

Predstavljamo Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel – Vaša idealna destinacija za medeni mjesec

Novi biser dubrovačke rivijere
U dražesnom i slikovitom mjestu Srebreno, u skrovitom zaljevu, uz samu obalu kristalno čistog i toplog Jadranskog mora, uz pogled na more i spektakularne izlaske sunca, smjestio se novi biser Dubrovnika, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel.

Ovaj luksuzni hotel otvara se početkom ljeta i spremno dočekuje goste u svojih 239 soba i 11 apartmana. Skladno prateći i poštujući linije okoliša i nenametljivo se uklapajući u vizure kraja, hotel će pružati vrhunsku raskoš i suvremen dizajn, inspiriran bogatim nasljeđem dubrovačkog kraja. Uz najmodernije međunarodne hotelijerske standarde korištene kod izgradnje i opremanja, mnoštvo detalja dizajna interijera odaje počast nasljeđu regije, za istaknuti je glavnu kongresnu dvoranu hotela, ujedno i najveću hotelsku kongresnu dvoranu u Hrvatskoj, dvoranu nazvanu “Orlando”, koja će moći ugostiti preko 1.000 gostiju.

Iznimna gastronomija hotela, također nosi počast izvrsnoj kuhinji lokalnog kraja, utkanu u kreativne menije, dizajn interijera restorana i same nazive restorana hotela. Vrhunski domaći, autohtoni specijaliteti, spravljeni od lokalnih svježih namirnica, jadranske ribe i plodova mora, interpretiranih na moderan i kreativan način, upotpunjeni s vrhunskim svjetskim te nadaleko poznatim i renomiranim domaćim vinima, naći će svoje mjesto u ponudi ovog jedinstvenog hotela.

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel bit će posvećen potpunom opuštanju gostiju, bez obzira da li će njihov boravak u hotelu biti iz poslovnih razloga ili ležeran odmor i opuštanje.
Impresivnih 1.500 m2 SPA i wellness prostora, tretmani uljepšavanja i relaksacije, prema recentnim svjetskim trendovima u wellnessu, SPA i kozmetici, prostrani vanjski i unutarnji bazeni za djecu i bazeni za odrasle, sunčalište i beach bar uz obilje hlada, okružje i mirisi mediteranskog vrta, tik uz more, oduševit će i najzahtjevnije goste.

Hotel je smješten na samoj obali mora, okružen bujnom vegetacijom i raslinjem karakterističnim za mediteranski vrt; obilje cvijeća i ljekovitih biljaka upotpunit će osjećaj trenutne aroma terapije na otvorenom. Kristalno čisto i toplo more ovog skrovitog zaljeva, s pogledom koji puca na pučinu i otočiće Bobara, Mrkan i Supetar, pješčana plaža i ekskluzivno sunčalište i Beach Bar zaokružuju ponudu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela.
Prepustite se istinskoj relaksaciji u oazi raskoši u novo izrađenom hotelu, koji Vam stoji na raspolaganju od početka ljeta.

Za više informacija, molimo posjetite: www.dubrovnik-riviera-hotels.hr

Sve za vaše vjenčanje