Hotel Phoenix

Hotel Phoenix Zagreb, kategorije četiri zvjezdice smješten je u zagrebačkoj istočnoj poslovnoj zoni, na glavnoj gradskoj prometnici, samo 15 minuta udaljen od turističkih atrakcija i centra grada, samo 5 minuta od željezničke i autobusne stanice, te 15 minuta od zračne luke, uz odličan pristup glavnim cestama i autocestama.
Ulaskom u ovaj šarmantni hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu kao da ste kod kuće. Svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo.

” … prave ljubavi nikada nemaju kraj, ali mogu imati spektakularan početak… ”
Zakoračite u zajednički život sa osebujnim stilom u jedinstvenim uređenim dvoranama hotela Phoenix. Naš program vjenčanja postavlja novi standard u tradicionalnom, romantičnom, elegantnom i ekskluzivnom stilu svadbenih svečanosti koja se prilagođava Vašim željama i kreacijama. Mi prepoznajemo važnost kreiranja nezaboravnog događaja koji će Vam ostati otisnut u sjećanju cijeli život.
Izbjegnite stres, oslobodite se briga, obveza i odgovornosti, opustite se i svoje želje i kreacije pretvorite u stvarnost. Hotel Phoenix Vam pruža sigurnost i svoje stručno znanje kako bi se Vaše želje ostvarile od najvećeg do najmanjeg detalja.

Prekrasan interijer naših dvorana Maestro i Magic Hall Vaše će Vjenčanje pretvoriti u bajku!
Magična kombinacija pažljivo biranih detalja u uređenju interijera, od rasvjete, zavjesa, dekoracije stola za mladence, stolova za goste, prijemnih prostora za piće dobrodošlice -prekrasna terasa, predvorje hotela i lobby Magic halla stvaraju bajkovito i romantično ozračje za najvažniji dan u Vašem životu. Vi ćete se osjećati kao kraljevi, a Vaši gosti bit će izuzetno počašćeni prostorom u koji ste ih pozvali.
Cijena svadbene svečanosti ovisi o broju osoba i meniju.

Popusti koje odobravamo su slijedeći:
10% popusta za svečanosti petkom
10% popusta – LAST *
10% popusta – FIRST MINUTE*

*ovisno o terminu i datumu ugovaranja

POPUSTI SE NE ZBRAJAJU!

U cijenu svadbene svečanosti je uključeno:
Sve prema odabranom meniju
Najam dvorane i osoblja u vremenu od 20.00-05.00 sati

Sve za vaše vjenčanje