Hotel Bristol

Adresa
M. Tita 108
51410 Opatija
Hrvatska
Telefon

Magnum Opatija d.o.o.
Vienna International Hrvatska

Smješteni u srcu Opatije, Hotel Bristol, Design Hotel Astoria i Hotel Opatija, kao dio grupacije Vienna International Hotels & Resorts savršen su izbor za organizaciju najvažnijeg dana u Vašem životu.

Hotel Bristol, obnovljen u aristokratskom stilu, gostu pruža osjećaj luksuza i udobnosti. Na bogatu povijesti i tradiciju podsjeća impozantan interijer bečke kavane “Palme” koja uz hotelski restoran, nudi domaće i međunarodne delicije. Za potpuni užitak i relaksaciju, gostima stoji na raspolaganju oaza mira i privatnosti, Spa & Beauty kutak, koji uz whirlpool, saune i fitnes nudi široki izbor masaža i tretmana za njegu lica i tijela.

Uspješan spoj tradicije i modernog dizajna s ponosom predstavlja Design Hotel Astoria, jedini design hotel u regiji. Njegov suvremeni interijer pruža osjećaj tople dobrodošlice, prozračnosti i jednostavnosti linija, koji će zadovoljiti svakog modernog gosta. Kako bi doživljaj bio potpun, iz luksuznih apartmana sa najvišeg kata hotela gostima se pruža prekrasan pogled na kvarnerski zaljev.

Hotel Opatija, stara dama opatijskog turizma, okružena prekrasnim parkom i sa jednom od najljepših gradskih terasa sa pogledom na more, idealno je mjesto za svečani trenutak izricanja Vaših zavjeta.

Uz kreativan i neosporan trud našeg profesionalnog osoblja, Vama i Vašim uzvanicima pružiti ćemo doživljaj koji se pamti. Brižljivo ćemo proučiti Vaše zamisli i želje, nastojeći ih realizirati do najsitnijih detalja, a sve u želji da u potpunosti ispunimo i nadmašimo Vaša očekivanja.

Za mladence smo pripremili posebne pakete, kako od malih intimnih događaja tako i do velikih raskošnih vjenčanja. Naša ponuda uključuje bogat izbor svečanih večera i svadbenih torti, dekoracije prostora prema želji, glazbu, te mnogo ostalih detalja za koje vodimo posebnu brigu.
Za uzvanike na vjenčanju nudimo i smještaj u našim hotelima po posebnim uvjetima.

Sa željom da vaš najsretniji dan ostane u nezaboravnom sjećanju, s ponosom vas pozivamo u našu bajnu Opatiju.

Sve za vaše vjenčanje