Hotel Aristos

Obojite svoje vjenčanje elegancijom i luksuzom u hotelu Aristos u Zagrebu, a sebi i dragim uzvanicima priuštite predivne trenutke i stvorimo zajedno najljepše uspomene !

Proslavite svoj zavjet ljubavi s vama dragim osobama i prepustite se vrhunskoj usluzi i bogatoj gastronomskoj ponudi u jedinstvenom ambijentu hotela Aristos koji će vašoj svečanosti dati poseban pečat i osjećaj luksuza.
” Savršenstvo čine sitnice ” , a to je nit vodilja osoblja hotela Aristos s ciljem da pruži taj poseban šarm i finalni dodir cjelokupnoj svečanosti uz pomno uređen interijer, posluživanje u bijelim rukavicama, profesionalnost.
Intiman ambijent Grand dvorane predstavlja spoj modernog i elegantnog interijera, opremljenog suvremenom audio i vizualnom opremom koji pruža mnogobrojne mogućnosti dekoracije prostora uz razne svjetlosne efekte i nijansiranja uz kapacitet 140 osoba, banketna postava. Ispišite vama drage stihove i obojite dvoranu svojom bojom!
Romantičare i ljubitelje elegancije iznenadit će ugodan ambijent restorana Tiara, prepoznatljiv po dekorativnim rasvjetnim tijelima koji daju dašak luksuza i stvaraju bajkovito ozračje uz kapacitet za 190 osoba. Za manje svečanosti do 40 osoba, elegantan interijer salona Elegante pružit će pravi doživljaj intimnog slavlja.

Ukoliko ste odlučili održati civilno vjenčanje, ne trebate se zamarati s dodatnim brigama oko prostora, odaberite jedan od atraktivnih prostora ostalih hotelskih dvorana i salona te iznenadite goste nečim drugačijim. Sam interijer hotela mladenci mogu iskoristiti i za stvaranje predivnih fotografija jer ambijent prožet notom luksuza i umjetnosti odiše potrebnom elegancijom.

Da bi organizacija vaše vjenčane svečanosti protekla uz što manje briga i stresa, ovdje možete pronaći sve na jednom mjestu: bogat izbor kolača, modernih i tradicionalnih vjenčanih torti, cvjetne i ostale dekoracije prostora u skladu s vašim željama. Dodatna pogodnost za sve uzvanike je i osiguran besplatan parking i posebne cijene noćenja.

A nakon vjenčane svečanosti, hotel Aristos mladencima poklanja noćenje u luksuznom hotelskom apartmanu. Jutro započnite sa stilom, s doručkom posluženim u sobi. A nakon doručka vratite izgubljenu energiju u oazi opuštanja, spa zoni Wellness & spa Aristos centra.

Budite jedinstveni i neka vaši snovi i želje za taj dan postanu stvarnost !

A sjećanja uvijek možete oživiti romantičnim i spa vikendom u hotelu Aristos tijekom cijele godine.
Spa i romantičan vikend može biti i zanimljiv vjenčani poklon jer već za 507,25 Kn / osobi očekuje vas:
• noćenje u dvokrevetnoj deluxe sobi s doručkom
• korištenje spa zone wellness centra
• masaža za dvoje ili romantična večera
• besplatan i osiguran parking, rana prijava i kasnija odjava

Sve za vaše vjenčanje