Grand hotel Bonavia

 

Želite klasično vjenčanje, ali jednostavno i elegantno, a ipak glamurozno… Na prvi pogled nespojive zahtjeve koje ljubazno i stručno osoblje Grand hotela Bonavia uspješno spaja u savršenu cjelinu.

Svoj najljepši dan učinite nezaboravnim i prepustite se onima čije su znanje i strast već mnoga vjenčanja učinili nezaboravnima. U Grand hotelu Bonavia, sa tradicijom dugom preko 140 godina, mladencima se nude brojne mogućnosti – od proslave vjenčanja u romantičnom Zimskom vrtu do proslave vjenčanja i izvan prostora hotela, po odabiru mladenaca, pa se slavlje može organizirati i na brodu te pod luksuznim šatorima na otvorenom.

Uz ponuđene menije, mladenci u dogovoru s osobljem mogu odabrati i predložiti vlastiti menu koji će biti usklađen prema njihovim željama. Mogućnosti su bezbrojne a svako novo kreiranje jelovnika pravi je izazov i za osoblje hotela.
Ukoliko svoje goste dočekujete kod kuće ili sanjate o vjenčanju na nekom za Vas posebnom mjestu, kvaliteta usluge i gastronomske delicije koje ćemo vam ponuditi na odabir biti će prilagođeni prvenstveno Vašim željama a time i odabranoj lokaciji i uzvanicima.

Sam hotelski prostor pruža potpunu udobnost s obzirom da se gostima po povoljnim cijenama nudi smještaj u jednoposteljnim i dvoposteljnim sobama. Naravno, tu je i noćenje s doručkom koje Grand hotel Bonavia poklanja mladencima.

Saznajte više:

http://www.bonavia.hr/Sastanci_i_dogadanja/Vjencanja

 

Sve za vaše vjenčanje