Hotel Dvorac Otočec***** , savršeno mjesto za savršeno vjenčanje

Adresa
Grajska cesta 2
8222 Otočec ob Krki
Telefon
+386 7 38 48 909

Hotel Dvorac Otočec***** , savršeno mjesto za savršeno vjenčanje.
Veličanstvena prirodna kulisa, energija kulturno-povijesnog spomenika, vrhunske ugostiteljske usluge i višegodišnje bogato iskustvo u planiranju i organizaciji vjenčanja, jamstvo su da će dan vašeg vjenčanja biti onakav kakvim ste ga zaželjeli.
Dvorski ambijent je kao stvoren za romantična vjenčanja. Kako bi prvi koraci na zajedničkom životnom putu mladencima bili uistinu nezaboravni, u hotelu Grad Otočec priredili smo cjelovitu ponudu – od dvorskog vjenčanog protokola do bogate gastronomske ponude i nezaboravnih „medenih tjedana“ u romantičnom dvorskom okolišu.
Romantična okolica sa vrhunskim uslugama za ostvarenje bajke. Izvrsna gastronomska ponuda, vrhunska vina, besprijekorna posluga i iskusni planeri vjenčanja, jamče nezaboravne doživljaje u srednjevjekovnom ambijentu.Obred vjenčanja možemo prirediti na otvorenom, u zaklonu dvorskog parka, u zelenoj oazi usred sanjive Krke, na impozantnom dvorskom dvorištu, opasanom srednjevjekovnim zidinama ili u intimi viteškog salona. Obrede u dvorcu izvodi tim matičara upravne jedinice iz Novog mesta. Vjenčanja, sklopljena kod nas, pravno su važeća i priznata u svim državama.Na Otočcu organiziramo kao cjelinu, obred vjenčanja i svadbene proslave.

 

 

 

Sve za vaše vjenčanje