U svijetu vjenčanja i proslava ljubavi sve je više kreativnih rješenja kako organizirati i urediti prostor, a situacijom izazvanom pandemijom koranavirusa predlažu su i novi trendovi. Jedan od trendova o kojem će mladenci sve više razmišljati je sweetheart table, stol da dvoje. Za dvoje? Tako je.

Do nedavno ovaj tip stola bio je više kao mini oaza za mladence, samo njihove trenutke odmora, mjesto malih pauzi od puno plesa i druženja. A u novonastalim uvjetima ovaj tip stola ima i ulogu socijalne distance ali kroz zanimljiva rješenja ovaj tip stola je i dalje mini oaza gdje zvijezde dana mogu razmjeniti koju riječ, zagrljaj i poljubac, baš onako kako to zaslužuju – okruženi obiteljima i dragim prijateljima a opet koji korak udaljeni od svih. A ideja za uređenje ima napretek, mi dajemo glas onima koje ističu osobnost para, visoku estetiku i ljubav prema detaljima. Zato je pri odabiru važno sve, od oblika i veličine stola, stolica (neka budu udobne), cvjetnih dekoracija (koje ističu koliko je ovo mjesto posebno), seta tanjura i čaša… Ovaj stol mora biti fotogenično mjesto, ono koje ća i vašem fotografu pružiti neponovljivu kulisu za divne fotografije. Također ovaj format dopušta još praktičniju organizaciju sjedenja ostalih uzvanika (posebno važno za vjenčanja u post covid-19 vremenu), čarobnu rasvjetu, organizaciju samog prostora ukoliko želite uvrstiti slatki stol, bar i photo booth. A najvažnije od svega, sweetheart stol nije razlog za dodatne troškove, već samo za dodatno zadovoljstvo.

Ovoj ideji dodaje se i mogućnost kreiranja stolova za mali broj uzvanika koji će poput otoka estetike i stila biti podrška mladencima.

Chris & Ruth Photography
Kristyn Hogan Photography
Dean Engelbrecht

 

TEKST Martina Rafaeli

Sve za vaše vjenčanje