Elle je i ovog proljeća pripremio pravo iznenađenje za sve ljubitelje hrvatskog dizajna!

Jedinstveno modno događanje pod okriljem časopisa Elle – ELLE Boutique powered by Smartwater – otvara svoja vrata drugu godinu za redom, i to u subotu, 15. lipnja, od 10 do 21 sat u chic okruženju Dežmanove ulice u središtu Zagreba! Potpuno drugačije šoping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn očekuje sve ljubitelje mode koji će moći ostvariti i popust od 20% na dizajnerske artikle uz predočenje Mastercard® i Maestro® kartica.

“ELLE Boutique već drugu godinu za redom okuplja najprestižnija imena domaće modne scene i visoku modu donosi u središte grada te je tako na tragu naše premise povezivanja potrošača s njihovim strastima. Kako bismo korisnicima Mastercard® i Maestro® kartica dodatno približili ovo ekskluzivno iskustvo kupnje pomno odabranih komada hrvatskih dizajnera, osigurali smo im popust od 20 posto,”rekla je Gea Kariž iz Mastercarda.

Među njima su svjetski priznata dizajnerska imena iz Hrvatske, a to su Donassy, Boudoir, DeLight by Ivan Friščić, Brand Sopar Collection, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, My Mon Mon sweet&petite, Price On Request, te Little Wonder. Uživat ćemo i u kreacijama Marije Kulušić te upečatljivim kolekcijama Loré i The All, modernim siluetama XD Xenia Designa, kao i u kreacijama miljenika zagrebačke publike, a to su Klisab i Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih dizajnera, ELLE Boutique by Smartwater donosi i modne acessoirese brendova Sheriff & Cherry, i Sovilj. Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom jer korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju popust od 20 posto. Ovogodišnji proljetni Elle Boutique powered by Smartawater partnerski podržavaju Mastercard (omiljeno sredstvo plaćanja) i Nivea.

Posjetitelji će se moći osvježiti u lounge zoni by Smartwater. Naime, voda je iznimno važna za zdravlje organizma jer čak dvije trećine našeg organizma čine tekućine. Pravilna hidratacija organizma pritom ne znači samo piti vodu kad smo žedni, vodu se preporučuje uvijek imati pri ruci, a Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju.

Također posjetitelji će se moći osvježiti u obližnjem Velvet cafeu, uz Elle koktel by Velvet koji je ekskluzivno osmišljen za ovo modno događanje, kao i kavama te slasticama s posebnim promotivnim cijenama.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu DJ setova i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s ELLE jamstvom! Dođite na Elle Boutique 15. lipnja od 10 do 21 sat u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba!

#ellecroatia #elleboutique #smartwater #aquaholic #smartness #mastercardhr #nivea

Sve za vaše vjenčanje