U današnje vrijeme zahvalnice mogu biti pomno odabrani predmeti koji imaju uporabnu vrijednost. Neovisno o troškovniku s kojim raspolažete, zahvalnice mogu biti odabrane sa stilom i korisne dragim gostima. Umjesto uobičajenih darova poput slatkiša, svoje uzvanike možete razveseliti unikatnim predmetima koji će im biti od koristi za svakodnevnu upotrebu.
Tijekom potrage za savršenim zahvalnicama, na izboru vam osim uobičajenih poklona stoji i čitava paleta proizvoda koji se uz personalizirani dodatak pretvaraju u jedinstveni vjenčani dar zahvale. Na taj način gostima dajete do znanja koliko su vam važni i koliko ste sretni što su bili uz vas na dan vašeg vjenčanja. Brojne su mogućnosti personalizacije zahvalnica – na elegantnim San Snova karticama ili naljepnicama koje pristaju uz svaki stil vjenčanja ispišite poruke za vaše goste, oslovite ih imenom ili nadimkom ili jednostavno zahvalite što su bili uz vas. Sve materijale možete personalizirati usklađivanjem tematske boje, oblika i dizajna, te dotiskom vaših imena i datuma ili zanimljivom grafikom vaših inicijala.
Jedna od modernih varijanti zahvalnice su foto-okviri, koji su ujedno vizualno atraktivan i funkcionalan dar za vaše uzvanike. Umetanjem vašeg vjenčanog portreta, uzvanicima ostaje trajna uspomena i sjećanje na vaš dan. Osim toga, okvir ima višestruku namjenu, može se koristiti kao oznaka za naziv stola, uputa za upis u knjigu gostiju ili kao oznaka u prostoru (npr. za slatki kutak). Na taj način čitava se vizualna komponenta vjenčanja stapa u skladnu cjelinu i zahvalnice dobivaju dodatnu ulogu, jer osim što njima iskazujete zahvalnost svojim dragim gostima, one su i dodatna dekoracija u prostoru, upotpunjavaju cjelokupnu priču vjenčanja i prikaz su osobnosti mladenaca.
Način na koji ste stilizirali svoju zahvalnicu, jednako je važan kao i sam dar. Ovdje vrijedi pravilo- što upečatljivije, to bolje! Žarkim bojama, neobičnim uzorcima i neočekivanim oblicima postići ćete da se vaše zahvalnice gosti sjećaju još godinama nakon samog dana vjenčanja. Uz sve opcije za personalizaciju vaših zahvalnica, možete biti sigurni kako će uzvanici znati cijeniti vaš trud i sa svakim pogledom na taj znak pažnje ponovno proživjeti sjećanja vezana uz vaš dan vjenčanja.
Saznajte više na www.sansnova.com

Sve za vaše vjenčanje