Jedan od najljepših pogleda na znamenite građevine Zagreba pruža se sa 17. kata elegantnog hotela Westin. Uz obrise Hrvatskog narodnog kazališta, Gornjeg grada i Zagrebačke gore mnogi parovi požele proslaviti i svoj ulazak u brak. Sve više ih se odlučuje i za izmjenjivanje zavjeta na istome mjestu, nakon čega se slavlje nastavlja u nekoj od pet raskošnih dvorana visoko pod zvijezdama. Vjenčani ručak ili večera osmišljavaju se u dogovoru s mladencima kako bi u potpunosti zadovoljili njihove specifične želje. Jedno proljetno vjenčanje u dvorani Opera, koju krase prelijepi secesijski elementi, fotografijama smo zabilježili kao sažet pregled i predodžbu kako bi možda mogao izgledati i vaš dan, najposebniji od svih.

Naglasak je na svečanom jelovniku i dokoraciji stola, a sve je inspirirano proljetnim cvijećem i namirnicama koje vladaju sezonom. Omiljene, profinjene, ali izdržljive ranunkule dobile su čast odigrati glavnu ulogu: ružičaste cvjetne glavice uronjene u zelenilo dale su glavni ton aranžmanima, ali i progranim delicijama na stolu. Procvjetala grana u istim, ružičastim tonovima donosi i nježni miris propupale prirode te simbolizira nešto novo, vedro i romantično. Originalni detalji popust starinskih staklenih doza za kekse i daju gostima do znanja da su dio jednog vrlo posebnog događaja i dana. Što još možete poželjeti kako biste zajedno s uzvanicima uživali svim osjetilima? Naravno organizirati dobru glazbu koja spaja ukuse svih gostiju te privlačne delicije o kojima će se još dugo pričati!

Kao što svjedoče ove prelijepe fotografije, svježe sezonske namirnice poput šparoga i jagoda podržale su glavnu tonsku kompoziciju, skladno povezavši sve elemente ove romantične svadbene priče.

Sve za vaše vjenčanje