Odakle krenuti u pripremi vjenčanja pod šatorom?
Svako vjenčanje je posebno, svako je originalno i neponovljivo, a slavlje pod šatorom u prekrasnom prirodnom ambijentu nezaboravan je doživljaj i mladencima i gostima. Termin i lokacija vjenčanja najvažnije su stavke pri organizaciji vjenčanja. Zato savjetujemo pripreme za vjenčanje započnite što prije, možda i godinu dana ranije.

Gdje postaviti šator?
U izboru mjesta doista možete pustiti mašti na volju. Pokušajte se zamisliti u vjenčanici na pješčanoj plaži u zagrljaju svoga dragoga dok na noćnom nebu zvijezde trepere, a gosti uživaju u prozračnom šatoru u delicijama i pjesmi. Ili pokraj dvorca po kojemu su nekada šetale dame plemenita roda? I otočić sa starom kapelicom, na kojem ste se prvi put poljubili, bio bi idealno mjesto. A možda vas privlači zelena tratina uz bakinu kuće ili neko drugo mjesto koje ima neko posebno značenje u vašim srcima. Ništa nije nemoguće, sve je dostupno. Čak i vjenčanje pod bajkovitim šatorom na omiljenoj lokaciji u inozemstvu.

Zbog čega odabrati svadbenu svečanost pod šatorom?
Originalnost, ekskluzivnost, luksuz, riječi su koje je najbolje opisuju. U našoj dugoj praksi nikada nismo vidjeli dva ista vjenčanja jer svako je po nečemu posebno, neponovljivo i razlikovalo se od drugih. A opet u takvom ambijentu stvara se opuštenija atmosfera ugodnog druženja gostiju i mladenaca. Podsjećamo da svako vjenčanje pod šatorom može imati neku svoju tematsku priču, primjerice srednjovjekovni ambijent prenesen u stvarnost, čime još bolje ostvarujete bajku o kojoj ste sanjali.

Kako što bolje iskoristiti i dekorirati prostor?
Pri prvom susretu s budućim mladencima saslušamo njihove želje i očekivanja te kompjutorski napravimo vizualizaciju prostora u 3D verziji pa si na taj način gotovo uživo mogu dočarati prostor svog svečanog slavlja. Žele li da bude okruglog ili pravokutnog oblika, poput kraljevskog šatora sa staklenim stijenama ili sa šarmantnim cvjetnim pregradama, sve je moguće, a kristalni lusteri, bakreni svijećnjaci, porculansko posuđe, kristalne čaše, prvoklasni jedaći pribor, prekrasni stolnjaci, presvlake za stolce i najmaštovitije dekoracije šlag su na savršenoj čokoladnoj torti. Pri tome boje i osvjetljenje stvaraju jedinstven i neponovljiv ugođaj pod šatorskim platnom.

Najvažnije stvari na koje treba obratiti pažnju?
Rekla bih, prije svega, dogovoriti termin i sve važne detalje za vjenčano slavlje. Ne morate brinuti ni za vremenske (ne)prilike jer naši šatori raspolažu grijanjem i hlađenjem, a ni iznenadni nestanak struje nas ne može zateći. Spremni smo za svaku nenadanu situaciju, ništa ne prepuštamo slučaju. Naše je geslo: KVALITETA – KREATIVNOST – FLEKSIBILNOST – POUZDANOST – TOČNOST – SIGURNOST. Započnite ostvarivati svoju vjenčanu bajku.

Sve za vaše vjenčanje