Gosti su zauzeli svoja mjesta, prostor svadbene svečanosti lagano je zamračen, poznata melodija putuje zrakom, napetost je na vrhuncu, i onda, praćeni snopom svjetlosti, ulazite VI, mladenci, zvijezde dana. Sve ono o čemu ste maštali kada ste počeli planirati vlastito vjenčanje, a i puno prije, napokon se ostvaruje. Vaše su želje i vizije pretočene u stvarnost. Za vas je stvorena bajka. To može biti i svjetlosna bajka.
Niz je detalja kojima tijekom priprema vjenčanja treba posvetiti pažnju. Muzika, cvijeće, svijeće ali i rasvjeta koja će svakom od tih detalja dati jednu drugačiju, posebnu dimenziju. Upravo će odgovarajuća rasvjeta naglasiti ljepotu cvjetnih aranžmana na stolu mladenaca ili stolovima gostiju. Lagano bojenje prostora u vama najdraže boje stvoriti će u prostoru jednu romantičnu, intimnu atmosferu, a dinamička rasvjeta na plesni podij izvući će i one najsramežljivije i pomoći im da zaplešu zajedno sa zrakama svjetlosti koje prate muziku.
Kako bi bili sigurni da će rasvjeta biti još jedan savršeni detalj koji će uokviriti vaše vjenčanje poklonite nam svoje povjerenje i za vas ćemo kreirati svjetlosnu bajku s potpisom Vjenčanja by Promologistika. Svoju opremu, znanje i iskustvo staviti ćemo vam na raspolaganje i sve to začiniti s puno kreativnosti. Ipak, ono što je najvažnije, cijeli proces nastanka vaše svjetlosne bajke biti će vođen vašim željama i vašom vizijom vjenčanja. To je vaš dan i svjetlosna čarolija treba biti dio jedne veće vizije – vizije vašeg savršenog vjenčanja.
Svako je novo vjenčanje novi izazov. Vaše su nam želje inspiracija za nove svjetlosne kreacije, one nas potiču da nalazimo nova rješenja. Bilo da je riječ o bojenju prostora kojim želite stvoriti intimniju atmosferu i dati naglasak bijelim svjetlom na detalje u prostoru, o svjetlosnim uzorcima kojima želite dekorirati prostor, ili želite pokloniti sebi i gostima dio zvjezdanog neba, naš tim pod imenom Vjenčanja by Promologistika stoji vam na raspolaganju, vaše želje pretvara u stvarnost i za vas kreira svjetlosnu bajku.
www.vjencanja.promologistika.hr

Sve za vaše vjenčanje