Kraj godine odličan je period za najavu trendova nove godine a to se posebno cijeni u svijetu vjenčanja. Pa je za pozdraviti kada u rujnu krenu prve najave. Jedna od tema koja posebno veseli je ona kojom se najavljuju trendovi u svijetu boja u vjenčanjima. I dok nas neke ideje iznenade one druge možda će biti upravo idealna kombinacija i za vaše vjenčanje, baš poput zelene boje. Zelena je boja koja je uvijek rado viđena u vjenčanjima, posebno kroz dekoracije, cvijeće i dizajn interijera.

 

U 2021. možemo očekivati vjenčanja obojana nijansama maslinasto, pistachi0, avokado i matcha zelene… Upravo te zelene, uz one nijanse zelene koje nam u vjenčanja unosi zelenilo, bit će dio visoke estetike vjenčanja. Svježe, novo, s elementima retro ’70, nježno osvježenje za 2021.

A kako uklopiti zelenu boju u vjenčanje? Zelena kao boja koja se skladno sljubljuje s brojnim drugim bojama rado će biti viđena u nekoj od odabranih nijansi u kamenu zaručničkog prstena, detaljima i haljinama djeveruša, cvjetnim dekoracijama.

 

Pa tako ne zaboravite na palme, ali i eukaliptus, sukulenti i kaktusi, biljke velikih listova jer svojim će nijansama ispričati savšenu zelenu priču. Poslužite zelene koktele ili limunade, osvježavajuće matcha napitke, dodajte svježinu zelene korz ubruse i print motive.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Unsplash / Nina Anić Photography

Sve za vaše vjenčanje