Ove jeseni stati ćemo na kraj nesigurnostima! Dozvolite da vam otvorimo vrata jednog njujorškog žutog taksija i povedemo vas na nezapamćenu vožnju putevima novostečenog samopouzdanja, koje ne jenjava ni u kojem trenutku. A pogotovo ne u trenutku kad izlazi ELLE listopadsko izdanje, na kioscima od 20. rujna. Uz koje na poklon dobivate i Elle Décoration!

Koji je dress code za naš izlet u novi pogled na svijet? Coco Rocha vam donosi reinterpretaciju power dressinga  odjenuti smoking, staviti leptir-mašnu ili zategnuti kravatu ne znači dodvoravati se dečkima iz muškog kluba nego slaviti ženstvenost na svoj način! Ovoga mjeseca ne tražimo bad boya, ovog mjeseca mi jesmo taj bad boy, baby.

Bliži li se kraj fascinaciji zločestim dečkima i hoćemo li napokon dopustiti muškarcima da budu od krvi i mesa, a ne samo od testosterona otkrile smo vam u članku Bad boy vs. good guy, a zanimljivu notu daje i Sans Frontières koji će vam potanko objasniti eksploziju rodno neutralnih brendova koji najavljuju kraj okamenjenoj podjeli po spolovima.

Za vas smo porazgovarali i s jednim momkom nove generacije, mladom nadom hrvatske fotografije, Denisom Butorcem, koji nam je otkrio kako iz svakodnevnog života crpi jedinstvenu i neopisivo osjećajnu inspiraciju za fotografije koje rijetko koga ostave ravnodušnim i ostaju u mislima dugo nakon što ih prestanemo gledati.

A glumica koju zasigurno uskoro nećete moći prestati gledati je Elizabeta Brodić u novoj domaćoj seriji Drugo ime ljubavi. Kako izgleda radni dan jedne mlade glumice? Možemo vam reći da zahtijeva dosta kave, truda i upornosti, a sve ostalo ispričat će vam Elizabeta koja nas je uvela u svijet dramskih serija i otkrila nam tajne iza kulisa.

Mi iza kulisa nismo ostavili modni poriv koji nas vodi kroz ovu jesen. Sunce se možda sakrilo na nebu, no ne mora i u našim ormarima. Samo pogledajte ove fantastične brončane krojeve koji će vam dati dnevnu dozu vitamina D i dovoljnu motivaciju da izađete iz stana i pronađete novo izdanje na kioscima!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stižete? Čekamo vas od danas u vašem kvartu uz ELLE Décoration na poklon!

Sve za vaše vjenčanje