Prekrasni ciklus ambijentalnih koncerata na Gornjem gradu u Zagrebu doživljava veliki finale u nadolazeći utorak 4.11. kada u Glazbeni salon Gvozdanović stiže naša međunarodno priznata pijanistica Mia Elezović.

Pomno birani program otvara slavna Sonata u u Es-duru op. 81a ‘Les Adieux’ Ludwiga van Beethovena, a nakon maloga glazbenog bisera – Musical moments Viktorije Čop, prvi dio koncerta zatvaraju vratolomno virtuozne Vragolije Tilla Eulenspiegela bečkoga majstora Richarda Straussa.

U društvu flautistice Ivane Zahirović i violinistice Vlatke Peljhan, slijede potom još dva glazbena rariteta:

Trio za flautu, violu i klavir op. 18 legendarne ruske pijanistice Tatjane Nikolajeve – manje poznate kao skladateljice što ovoj izvedbi daje posebnu draž, a potom i Trio za flautu, violinu i klavir slavnoga talijanskog autora Nina Rote, koji će ostati zapamćen po vječnim temama filmskih klasika Kum i Amarcord, a sada ga imamo priliku upoznati i u zanimljivom komornom svjetlu.

Očekuje nas puno dobre glazbe i prvorazredne izvedbe u ciklusu koji u ovom jedinstvenom prostoru na Gornjem gradu organiziraju Muzej za umjetnost i obrt i G.A.D. PRODUKCIJA. A nakon koncerta kao i uvijek još malo druženja u ugodnom društvu i boravka u prekrasnim salonima obitelji Gvozdanović.

NOSITELJ PROJEKTA

Muzej za umjetnost i obrt

PRODUKCIJA I PROMOCIJA (suorganizator)

G.A.D. PRODUKCIJA d.o.o.

UMJETNIČKI VODITELJ

Goran Merčep

Utorak, 04.11.

MIA ELEZOVIĆ klavir

Ivana Zahirović, flauta / Vlatka Peljhan, violina & viola / Mia Elezović, klavir

ULAZNICE

  • Na blagajni Muzeja za umjetnost i obrt

            Trg maršala Tita 10, Zagreb

Radno vrijeme:

utorak – subota: 10 – 19 sati

nedjelja: 10 – 14 sati

muzej je zatvoren ponedjeljkom i državnim blagdanom

  • Na ulazu u palaču 1 sat prije koncerta

Sve za vaše vjenčanje