Odabir mjesta za proslavu

Izbor lokacije ocrtat će okvire vaše svečanosti: hoće li to biti talijanski restoran, povijesna građevina na nekom od jadranskih otoka, vrtna terasa okružena mediteranskim biljem, šator na pješčanoj plaži ili čak brod, ovisit će o broju i sastavu gostiju.

Interijer za ugodno druženje

Gostoljubivost mediteranskih zemalja naglasite i šarmantno uređenim interijerom: dekoracijama od ruža, matijola, lizijantusa i grančica lavande. Na bijelim lanenim stolnjacima i u finom bijelom porculanu ukrašenim tek grančicama ružmarina, kulinarske će delicije posebno doći do izražaja.

Kao glavni koloristički akcent odaberite zlatnu, crvenu ili narančastu ili pak nešto sasvim drukčije – mornarski stil s elegantnom modrom!

Hedonistički meni

Bilo da izaberete lokalnu kuhinju (istarsku ili dalmatinsku), neku od svjetski poznatih kuhinja (talijansku, španjolsku, portugalsku, grčku…) ili osmislite svoj originalan miks, jela u jednu priču povežite dekoracijom, ali i nekom zajedničkom niti – začinskim biljem, tartufima, tjesteninom, umacima…

Zabava za pamćenje

Mladenci će odlučiti hoće li glavnu glazbenu podlogu preuzeti romantične skladbe na gitari ili mandolini, omiljeni izvođači plesne glazbe ili možda tradicionalne klape.

Podsjetnik na lijepe trenutke

Ne zaboravite mediteransku temu proplesti i kroz poklone koje će uzvanici dobiti na odlasku. Vrećice sa začinskim biljem, domaća tjestenina, bočice maslinovog ulja, teglice s lavandom, ušećerene bademe i sl. vaši će prijatelji i rodbina s radošću ponijeti kući.

Vjenčanje u mediteranskom stilu sigurno će proteći u opuštenom i veselom raspoloženju u kojem uživaju sva čula!

Sve za vaše vjenčanje