U luksuznom ambijentu lošinjskog hotela Bellevue, na terasi uz otvorene bazene, predstavljen je šampanjac Moët Ice Impérial Rosé, prvi i jedini rosé šampanjac kreiran za ispijanje uz kockice leda, koji pruža eksploziju okusa i aroma. Svjetski poznata šampanjska kuća Moët & Chandon kreirala je novu ljetnu senzaciju, šampanjac Moët Ice Impérial Rosé koji pruža svježinu, intenzivne i voćne arome te živahni okus. Roza boja s primjesama zlatne, šampanjcu daje dozu glamura. Poslužuje se s kockicama leda, koje šampanjcu Moët Ice Impérial Roséu pružaju poseban okus i jedinstveni savoir-faire doživljaj.

VIP regionalnom predstavljanju šampanjca Moët Ice Impérial Rosé u prestižnom hotelu Bellevue prisustvovali su Goran Filipović, član Uprave Jadranka d.d., Gordan Mohor i Vlado Šušak, u ime Miva galerije vina, Jadranko Smokrović, direktor razvoja prodaje kuće Moët Hennessy, za centralnu Europu te predstavnici grupacije Moët Hennessy, Anna Wlodarz, Moët Hennessy General manager, za centralnu i južnu Europu i Daniel Sebe, Moët Hennessy Market manager, za centralnu Europu. Šampanjac Moët Ice Impérial Rosé predstavio je Ted Lelekas, Moët Hennessy brand ambassador, za centralnu i južnu Europu. Živahne mjehuriće šampanjca Moët Ice Impérial Rosé među prvima su isprobale i poznate dame Jelena Glišić, Iris Androšević, Ecija Ivušić i Hana Hadžiavdagić.

Za potpuni gastronomski doživljaj pobrinuo se chef kuhinje hotela Bellevue. Gosti su mogli uživati u delicijama pripremljenim od svježih i autohtonih namirnica kao što su carpaccio od boškarina sa skutom i medom, janjeći kare s koricom badema ili u pralinama s otočkim okusima. Mali zalogaji savršeno su se nadopunili uz šampanjac Moët Ice Impérial Rosé. Nakon hotela Bellevue zabava se preselila u bar Borik Mediterranean gdje su okupljeni uživali na stjenovitoj plaži nadomak mora uz zvukove glazbe, a potpuni ljetni doživljaj pružio je šampanjac Moët Ice Impérial Rosé. Nastavak zabave slijedio je na prekrasnoj plaži ispred hotela Bellevue, u uvali Čikat. Hotel Bellevue dio je hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas Grupe Jadranka.

Zavodljivi roza mjehurići šampanjca Moët Ice Impérial Rosé stvoreni su za opuštena ljetna druženja i stvaranje nezaboravnih doživljaja!

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje