Što će i kako biti dopustivo u svijetu vjenčanja u 2021. nije lako predvidjeti ali zato ne nedostaje kreativnih ideja koje nas oduševljavaju. Potaknuti mjerama i zabranama, posebice mjerama o maksimalnom dozovoljenom broju uzvanika, brojni mladenci rekli su NE još jednoj odgodi vjenčanja i u potrazi su za lijepim, estetičnim prostorima u koje će useliti ne samo svoje vjenčanje već i svoje uzvanike.

Zato se sve više priča o trendu organiziranja vjenčanja za mali broj uzvanika u vilama, malim luksuznim hotelima, u prostorima u kojima će se mladenci zajedno s uzvanicima zabavljati više od jedne noći. U trendu je višednevno druženje, smještaj u raskošnim sobama, uživanje u odabranim jelima, pažljivo oblikovana ceremonija i zabava u skladu s mjerama ali i željama mladenaca.

Birajte lokacije koje su dostupne autom, one koje pružaju svu potrebnu udobnost, visoku estetiku i savršenu uslugu. Jer čini se da će upravo ovaj trend potvrditi da mala vjenčanja nisu utješna verzija velikih. Upravo suprotno!

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Mihoci Studios

Sve za vaše vjenčanje