U vrijeme kad većina hotela razvija svoje aplikacije za rezervaciju soba, hotel The Westin Zagreb je otišao korak dalje i kao lider hotelske ponude u regiji ponudio za svoje goste Westin Guest Office – Junior apartmana te Executive apartmana na raspolaganju malo prijenosno računalo, odnosno tablet s The Westin Zagreb aplikacijom, kojim gosti raspolažu tijekom čitavog boravka.
The Westin Zagreb raspolaže s 19 Executive i 19 Westin Guest Office – Junior apartmana, u kojima najčešće odsjedaju gosti koji dolaze u Zagreb poslom, na duže vrijeme. Upravo za tzv. “long stay” goste, The Westin Zagreb stavlja na raspolaganje napredni sustav, koji im otvara brojne mogućnosti. Tableti, koji dolaze u paketu s tipkovnicom, će omogućiti direktnu komunikaciju prema hotelskim sadržajima i servisima s jednog mjesta/tableta u bilo kojem trenutku i bilo gdje, pristup svim potrebnim informacijama vezanim za destinaciju, pristup standardnim aplikacijama (mail servisi, web pretraživači, live stream stranice, news servisi itd.) Ukratko, gosti će moći u privatnosti svoje sobe, dok uzimaju predah od posla, provjeriti svoju privatnu poštu, pročitati najnovije vijesti, razgovarati preko Skypea sa najmilijima ili pak, u nekoliko pokreta po zaslonu, provjeriti najnovije ponude hotelskog restorana ili bara, vidjeti događanja koja se spremaju u Zagrebu, ili uputiti pismo generalnom direktoru hotela sa komentarima ili sugestijama za hotel.
Ovaj će tablet pružiti višesmjernu komunikaciju gostu: prema obitelji, prema poslovnim partnerima, ali i prema hotelu – pružajući trenutnu povratnu informaciju menadžmentu hotela o zadovoljstvu proizvodom i uslugama koje se nude.
Navigacija po tabletu i aplikacijama je brza i jednostavna, osim mogućnosti gosta da komunicira s obitelji i prijateljima te s hotelom, nudi se i opcija detaljne pretrage svih ponuda hotela.
Osim u apartmanima za goste, koji su u većini slučajeva poslovni gosti, hotel The Westin je opremio i sve javne prostore – lobby, restorane te cafe barove – tabletima.
Gosti imaju tako priliku, dok čekaju jelo ili piće, provjeriti najnovije vijesti ili pogledati dodatne ponude restorana i cafea ili posebne promocije hotela – preko zaslona tableta.
Ova usluga jedinstvena je u regiji te se The Westin Zagreb još jednom pokazao kao lider na području inovacija u hotelijerskoj ponudi.

  • www.hotelwestinzagreb.com

Sve za vaše vjenčanje