Hotel The Westin Zagreb, osim tradicionalnih raskošnih svadbenih svečanosti u nadaleko poznatoj Kristalnoj dvorani, bilježi trend rasta i zanimanja za još jednu spektakularnu dvoranu.
Salon Operu, naime, ponekad zasjeni Kristalna dvorana svojim imageom najprestižnije dvorane u Zagrebu, međutim mladenci se sve više i sve češće upućuju i na 17. kat hotela. Na tom je katu smješten Salon Opera, koji svojom secesijskim detaljima, raskoši samog salona te panoramskim pogledom na grad oduzima dah.
I dok je Kristalna dvorana idealna za velike proslave, dakle za 500 i čak više uzvanika, Salon Opera je najbolji prostor za intimnije, ali iznimno raskošne proslave, obzirom da može ugostiti do 130 uzvanika za svečanu večeru.

Uz iskusno osoblje, koje će pažnju posvetiti razradi i najsitnijih detalja, vrhunskoj kuhinji koju za Vas pripremaju višestruko nagrađivani šefovi kuhinje, dekoraciju stolova i samog salona koji pažnju plijeni secesijskim detaljima te, dakako, veličanstvenim pogledom na Zagreb, Vaš najvažniji dan će se pretvoriti u bajku!

www.hotelwestinzagreb.com

Sve za vaše vjenčanje