Kažu da su najbolja putovanja ona koja su spontana, neplanirana i na kojima se dogodilo sve ono što ne biste mogli ispričati svojoj mami. Pa ako je tako, odlučili smo sve što vam treba za ludo, nezaboravno ljeto spakirati u šešir, pardon! srpanjski broj Cosmopolitana s djevojkom s naslovnice – Sarah Hyland. Potražite novi Cosmo na kioscima od 25. lipnja

Dakle, u gigantski šešir Cosmopolitan je ubacio malo neodoljivih trendova (minijaturne torbice, haljine s točkicama, cool badiće, sjenila u boji… OK, gigantski rukavi će doista stršati, ali morate ih imati, a bojimo se i da sve cipele neće stati), malo pametnih poslovnih savjeta (na primjer, kako pokrenuti svoj podcast ili raditi dodatni posao a da ne dobijete otkaz) te puno lekcija iz hrabrosti i samopouzdanja te ekstra veliku porciju ljubavi i seksa.

Istražili smo zašto nas baš svako ljeto muči isto pitanje – Kako izgledam u badiću?– te u kojim zemljama se to pitanje gotovo više i ne postavlja jer je razina samopouzdanja na visini. A doznali smo i da je Instagram na svoj 10. rođendan potpuno neplanirano okrenuo svoj smjer te kaže: “Manje laži, više autentičnih fotki i stavova!” Koja revolucija!

Kad smo kod laganja, “zavezali smo” neke frajere i iskopali 100% iskrene podatke pa tako konačno znamo što frajeri gledaju na curama i kako izgleda njihov popis za otpis, kakve ulete i seks očekivati od stranaca te kako popraviti vezu koja je otišla u pogrešnom smjeru. Naravno, isprobali smo i najbizarnije seks-savjete koje smo pronašli i nije da nismo uživali.

U slučaju da se ne volite ludo zabavljati isprobavajući sve na vlastitim greškama, konzultirajte Cosmo astrologe te otkrijte zašto su celebi poludjeli za medijima, vidovnjacima i prekognicistima. No možda ovo ljeto možete i bez trailera za vlastitu ljubavnu priču, ili? U slučaju da baš nikoga ne nađete, mislimo da je krajnje vrijeme da isprobate solo putovanje te da na put povedete najvažniju osobu u vašem životu – sebe!

P. S.

Ne zaboravite da vam sjajno društvo može praviti i jedna od devet knjiga u izdanju Stilusa koja vas čeka u Cosmo paketu po cijeni od 34,90 kuna. Potražite novi broj na svim kiosocima od 25. lipnja

 

Sve za vaše vjenčanje