Vodeći lifestyle magazin Storybook nakratko se seli na karting stazu! I to povodom predstavljanja novog automobila OPEL ADAM S! Tako će na stazi Karting Arene Zagreb u srijedu 13. svibnja 2015., s početkom u 20 sati ova dva tima odmjeriti snage i pokazati svoje vozačke sposobnosti.

Storybook vs. Opel

Poznata imena brane boje dva tima, čine ih šest članova, a mi predstavljamo po tri iz svakog tima. U Storybookovom timu je poznati glazbenik i pjevač Tony Cetinski, arhitekt i Storybookov kolumnist Ante Vrban te produkt dizajner i Storybookov suradnik Samir Šećerkadić. Za Opelov tim nastupit će poznata voditeljica Renata Sopek, višestruki prvak Hrvatske u reliju Juraj Šebalj te Opelov PR Manager Neven Novak.

Službeno glasanje za pobjednički tim otvoreno je na stranicama www.story.hr, a najsretniji ljubitelji brzina i utrka doći će na svoje ukoliko na e-mail adresu storybook@adriamedia.hr pošalju najoriginalniji odgovor zašto bi baš tim za koji glasaju pobijedio. Svakako se vrijedi potruditi jer vas očekuje izravno praćenje utrke, testiranje vlastitih vozačkih sposobnosti, zanimljiv program te party s brojnim iznenađenjima. Voditelj Storybook speed day utrke je Storybookov kolumnist Ivan Vukušić uz asistenciju renomiranog sportskog novinara i komentatora Ivana Blažička, koji će zasigurno dočarati atmosferu s pravih automobilskih utrka. Ostale članove timova otkrit ćemo na sam dan utrke.

Ova godina u znaku je superkul automobila OPEL ADAM S, trendovskog, krajnje prilagodljivog i očaravajuće sportskog što je prepoznao vodeći lifestyle magazin Storybook. Njegove vrhunske performanse i iznimni atributi čine ga najboljim malim automobilom na tržištu, nudeći tako nenadmašne mogućnosti individualizacije. Sa svojim prepoznatljivim stilom „Red ‘n Roll“ ADAM S oduševljava sve poklonike estetike i lijepog, stoga nije ni čudo da slovi za najbolji modni dodatak koji će upotpuniti svaki stil. Osim što je vrlo ugodan i zabavan u vožnji svojom atraktivnošću privlači poglede gdje god se pojavi. OPEL ADAM S je automobil dostojan modnih pista, vrlo cool, dizajnerski i profinjen.

 

Opelov tim
Opelov tim

 

storybook tim
storybook tim

Sve za vaše vjenčanje