Vodimo vas na set. Na mjesto na kojem je zabilježena neodoljiva vizija luksuznog vjenčanja. A želja nam je kroz fotografije ispričati priču o važnosti dizajna, mode, detalja i moći transformacije. Jer tako nastaje svako vjenčanje, od skice i prvotne ideje do priče za pamćenje. Pa krenimo! I to tako da u ruke uzmete print ili digitalno izdanje Story vjenčanja i zagledate se u naslovnicu. Jer naslovnica je dio divne priče pod nazivom Boho lux. A na stranicama teme očekuje vas potpuni doživljaj priče koja je nastala u prostoru Jadran filma zahvaljujući timu Weddings in Croatia te projektu Organizator vjenčanja a sve sa željom da se polaznike ovogodišnje akademije za buduće oragznizatore vjenčanja i evenata poduči stiliziranju, dizajnu, organizaciji zahtjevnog događaja kao što je vjenčanje. Udruženi kreativci predvođeni Majom Starek iz tvrtke showROOM design&events za rezultat su predstvaili fotografije koje ostavljaju bez riječi. Poslužili su nam trend, boho lux.

Za kreiranje čarobne atmosfere poslužili su se tamnijom plavom, Pantone bojom godine u sofisticiranoj i zagašenoj nijansi. Jer ta boja savršeno se spaja s raskošnim detaljima odabranim za ovo snimanje, uz raskošni postav stola te cvjetne dekoracije.

Kako bi prostor dobio osjećaj “stvarnog” prostora bez već viđenih formi koje su tipične za klasične prostore za vjenčanja kretivni tim je kreirao scenografiju u kojoj su se cvjetne dekoracije postavljale tako da podsjećaju na prirodne grmolike forme, a dojam raskoši i izuzteno popularnog boho stila posebno su naglasili vazama različitih stilova, te kristalnim lusterima i zlatnim detaljima.

A kako je danas u svijetu vjenčanja važan i najmanji detalj puno se pažnje poklonilo izboru i dizajnu rasvjete, detaljima, atmosferi. Jer tako nastaju vjenčanja koja nas inspiriraju. Od skice i vizije do brojnih detalja koji kada su u savršenoj harmoniji pružaju savršenu kulisu ljubavi i odluci dvoje ljudi. Otkrijte više u magazinu Story vjenčanja!

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Ladies And Gentlemen by Matija Vuri

Dizajn, styling, cvjetne dekoracije showROOM design&events
Organizacija projekta Wedding In Croatia / Organizator vjenčanja
Modeli Dizdar Elena i Marin Jerčić
Kosa Hairvetica, Frizerski salon Obsession

Makeup Lidija Palić Make Up, Iva Kraljević Make Up
Rasvjeta Smash Light
Najam opreme Boxes dekoracija, Ivmar, Vidik

Sve za vaše vjenčanje