Od nezaboravnog vjenčanja teniske zvijezde prošle su nešto više od tri godine pa je i više nego zanimljivo čuti i njezino iskutvo braka

Serena Williams ovih je dana kroz niz pitanja i odgovora na zanimljivoj platformi Bumble’s The Question Game progovorila i o majčinstvu te o braku s Alexisom Ohanianom, suosnivačem Reddita. Od vjenčanja uspješnog i slavnog para prošle su nešto više od tri godine, a sjećanja na preivnu ceremoniju i proslavu održane u New Orleansu su i dalje živa.

“Brak nije blaženstvo. Ali može biti ako se potrudite “, bio je odgovor na pitanje o tome što je naučila nakon ulaska u brak, te dodala: “Za mene je prijestup odanost, ako je nema.”

A na pitanje o osjećaju slomljenog srca tenisačica je iskreno odgovorila: “Slomljeno srce je dio života, bilo da je zbog voljenih, dečka ili životinje. Ali vrijeme liječi rane.”

Tenisačica inače aktivno dijeli trenutke iz obiteljskog života na društvenim mrežama, posebno trenutke s trogodišnjom kćerkicom Alexis Olympia s kojom je nedavno odarila i kampanju za Stuarta Weitzmana.

 

Tekst M.R.

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje