San Snova pozivnice su rezultat kreativnosti i dugogodišnjeg iskustva jednog malo tima zaljubljenika u vjenčanja i papirnu galanteriju. Njihove pozivnice su rezultat originalnog dizajna, najkvalitetnijih vrsta papira i zahtjevnih tiskarskih tehnika. Osim toga, one postavljaju nove trendove i pritom odgovaraju na sve potrebe budućih mladenaca.

S obzirom da kolekcija obiluje raskošnim i modernim bojama, elegantnim dizajnom i intrigantnim teksturama papira, teško da nećete uspjeti pronaći model koji će odgovarati vašem stilu i temi vjenčanja.

Tri modela koja ovim putem predstavljamo otkrivaju tri različita stila i tri različite osobnosti. Koja od ovih ste vi?

Modern Flower

Moderna grafika cvjetova pastelnih boja koji se nalaze na etuiju pozivnice asociraju na proljeće. Pravo iznenađenje skriva se unutar omota; kartica prekrasne plave nijanse na kojoj su velikim slovima ispisani detalji najuzbudljivijeg dana u životu zaljubljenih. Ova pozivnica otkriva par koji je razigran i udiše život punim plućima.

Deco

Iako Deco model dolazi u mnogo različitih boja i tekstura papira, najatraktivnija nijansa je definitivno elekrično plava koja otkriva bezvremensku eleganciju s mrvicom ekstravagancije. Ukrasni grb predviđen za monograme na kartici samo iščekuje vaše inicijale. Ovo je pozivnica za odvažne parove koji planiraju proslavu u velikom stilu.

Antique Retro

Svi koji vole retro stil zaljubit će se u jedinstvenu nijansu ružičaste boje, romantične točkice napravljene skupocjenom zlatnom folijom i stilske elemente proteklih razdoblja koji sačinjavaju ovu jedinstvenu pozivnicu. Ovo nije pozivnica samo za romantičare, već i za sve ljubitelje vintage i retro stila.

Sve za vaše vjenčanje