Od danas je Story.hr bogatiji u svom sadržaju koji donosi proširenu lepezu tema koje će se približiti svakodnevnim interesima svojih čitatelja, uz još veću kvalitetu istih.

Stručni suradnici s raznih polja obrađivat će teme financija, braka djece, zdravlja, nutricionizma. Veliki dio posvetit će se i glazbi, novim naslovima knjiga, filmovima te hit serijama. Prvi članak o financijama pročitajte OVDJE.

Utorkom i petkom čitatelje će čekati nova seriju vježbi, dok će novosti i modne poslastice biti rezervirane za svaki ponedjeljak i subotu. Prvi članak o modi pročitajte OVDJE. Srijedom i nedjeljom serviraju se novi beauty specijaliteti dok se uvodi i posebna, vrlo tražena rubrika Royals, gdje će se obrađivati sve teme s kraljevskih dvora.

Inspiracije za dom i uređenje očekuju vas utorkom i subotom, a na daleka putovanja zaplovit ćete kroz nove priče svakoga četvrtka. Storyjev novi tim čine neki od najpoznatijih stručnjaka sa svog polja rada, a to su Kristina Ercegović, Boris Jokić, Dr. Podobnik, dr. Uglješić, Mirjana Mikulec i mnogi drugi čije ćete priče imati priliku pratiti svakoga dana.

Sve za vaše vjenčanje