Ako se još uvijek premišljate je li trčanje aktivnost za vas, sada imate priliku to i testirati

Televizijska voditeljica i instruktorica fitnessa Renata Sopek o svojem izgledu i zdravlju brine cijele godine, a liniju, između ostaloga, održava i redovitim trčanjem. Kako izgledaju njezini treninzi možete vidjeti na Ultrafit portalu. Renata je iskoristila priliku na ‘Back to reality’ partyju časopisa ‘Story’ kako bi pozvala građane da sudjeluju u utrci #BEACTIVE.

‘Uvijek podržavam projekte koji promiču tjelesnu aktivnost i zdrave životne navike! Naime, statistike su poražavajuće kad su pretilost i neaktivnost u pitanju i treba razvijati svijest o potrebi da promijenimo životne navike nabolje. Trčanjem pozitivno utječemo na sveopće psihofizičko stanje organizma te ga svi mogu prakticirati. Čini čuda u prevenciji bolesti srca, visokog krvnog tlaka i pretilosti!’, objasnila je poznata fitness instruktorica.

Utrka građana #BEACTIVE održat će se u Zagrebu 23. rujna, treći puta za redom, zajedno s manifestacijom sportsko-edukativnog karaktera na prostoru Europskog trga, u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Cilj kampanje jest inspiracija i poticaj Europljana na aktivnost tijekom Tjedna sporta, te razvijanje svijesti o važnosti tjelovježbe tijekom cijele godine. Ova utrka bit će vrlo zanimljiva zbog svoje predviđene rute. Prolazi kroz zelenu oazu i centar grada Zagreba sa startom i ciljem na Trgu Europe. Prijava natjecatelja je besplatna i svi zainteresirani mogu se prijaviti na portalu www.stotinka.hr putem linka https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/1465/prijava_na_utrku

Za najbrže natjecatelje Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj pripremilo je vrijedne nagrade.

Nagrade za najuspješnije natjecateljice:

1. Garmin narukvica vivosmart HR + GPS &

Reebok tenisice i oprema za trčanje

2. Bellabeat Leaf Urban, pametan nakit &

Reebok poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna

3. Poklon bon www.mobis.hr u vrijednosti od 500 kuna &

Reebok poklon bon u vrijednosti od 500 kuna

Nagrade za najuspješnije natjecatelje:

1. Garmin Vivoactive HR sportski sat &

Reebok tenisice za trčanje

2. Garmin Vivosmart HR narukvica &

Reebok poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna

3. Poklon bon www.mobis.hr u vrijednosti od 500 kuna &

Reebok poklon bon u vrijednosti od 500 kuna

Sudjelujte, jer Europski tjedan sporta namijenjen je VAMA!

 

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje