Pretplatite se na National Geographic Hrvatska i izaberite jedan od dva vrhunska naslova! Tajni život drveća – internacionalni besteler nakon kojeg ni jedno stablo više nećete gledati istim očima ili Homo Deus koji otkriva kratku povijest sutrašnjice. Cijena godišnje pretplate iznosi 352 kune, a količina darova uz pretplatu ograničena je.

U šumi se događaju nevjerojatne stvari: drveće se međusobno sporazumijeva, brižno skrbi o svojim potomcima, njeguje ih, dijeli hranu sa starim i nemoćnim rođacima, upozorava susjede kad im zaprijeti neka opasnost…Stabla imaju osjećaje, navike i pamćenje, a šume funkcioniraju kao velike društvene zajednice. U knjizi Tajni život drveća šumar Peter Wohlleben osvijetlio je tamu šume i otkrio skriveni svijet. Vrijednost dara iznosi 129 kuna.

Knjiga Homo Deus pokazuje odakle smo došli i donosi iznenađujuća predviđanja. Rat je stvar prošlosti Veća je vjerojatnost da ćete počiniti samoubojstvo nego poginuti u ratnom sukobu. Glad nestaje i izloženi smo većem riziku od pretilosti nego od gladovanja. Smrt je samo tehnički problem. Ravnopravnost je out – ali besmrtnost je in. Što nas čeka u budućnosti? Vrijednost dara iznosi 149 kuna.

Ponuda godišnje pretplate na National Geographic Hrvatska vrijedi do 09. ožujka 2018. godine, a uključuje 12 brojeva časopisa i dar – jedan od dva naslova izdavačke kuće Fokus! Godišnja pretplata iznosi 352 kune.

Za pretplatu nas nazovite na +385 63 00 817 ili kontaktirajte putem maila pretplata@adriamediazg.hr

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje