Pretplatite se na Men’s Health i darovat ćemo vam TABAC Original – sapun za brijanje i losion poslije brijanja. I požurite jer ponuda godišnje pretplate vrijedi do 23. veljače 2018. godine!

Osnovan 1959. godine TABAC je sa svojom originalnom linijom za elegantnu njegu brade i brkova jedan od prvih proizvođača muške kozmetičke njege i parfema. TABAC Original prilagođava se modernom muškarcu, a istodobno gleda u budućnost: s prvom kremom za kosu, prvim dezodoransom, prvim losionom za tijelo za muškarce. Samo je tipografija, na temelju zaštitnih znakova drvenih proizvoda, ostala nepromijenjena već 60 godina. TABAC Original Losion poslije brijanja hladi i osvježava normalnu kožu muškarca opterećenu brijanjem. TABAC Original sapun osigurava ugodno i nježno brijanje, a jedinstven miris naglašava karizmu suptilne, muške njege.

Uz kupnju godišnje pretplate na Men’s Health darujemo vam TABAC Original After Shave Lotion (100 ml) i TABAC Original Sapun za brijanje (125 g). Cijena godišnje pretplate (12 brojeva) iznosi 220 kuna, a uključuje dar i jedan broj gratis. Ponuda vrijedi do 23. veljače 2018. godine.

Za pretplatu nas nazovite na + 385 1 6300 817 ili kontaktirajte na pretplata@adriamediazg.hr

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje