Najbolji način da upotpunite svoj prostor, uživate svim osjetilima ili, zašto ne, s novim frajerom započnete fora razgovor na temu što se krije u limenci imena Abso-fucking-lutely! Pretplatite se na Cosmopolitan do 24. ožujka i poklonit ćemo vam mirisnu svijeću i čaj Red Hot Ginger Tea s potpisom Kofer.!

Miris romantike u zraku – Iza simpatičnih malih limenki kriju se mladi kreativci imena Kofer. Limenke punjene prirodnim sojinim voskom čine svjećicu bijele boje, raznih mirisa uz neizostavan zanimljiv dizajn naljepnice koja će, pogađate, biti u duhu Cosmopolitana. Čaj Red Hot Ginger Tea, također s potpisom Kofer., krije u limenci jedinstvenu mješavinu cvijeta hibiskusa, kore naranče i jabuke, čilija, limunske trave te đumbira, što se očituje posebnom aromom i pikantnim okusom. Više o “limenim”, ali i drugim kreativnim proizvodima doznajte na web adresi www.kofer.hr, a posjetiti ih možete i na adresi Gundulićeva 13, Zagreb.

Godišnja pretplata na Cosmopolitan iznosi 250 kuna, a obuhvaća 12 brojeva (od čega su dva broja gratis) i dar (Kofer. mirisna svijećica i čaj Red Hot Ginger Tea) čija je vrijednost 92 kune.

Ova ponuda pretplate traje od 24. veljače do 24. ožujka 2018, a količina poklona uz pretplatu ograničena je. Za pretplatu nazovite nas na + 385 1 63 00 817 ili kontaktirajte e-mailom na pretplata@adriamediazg.hr

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje