Potražite zimsko izdanje časopisa Interijeri&dekoracije na svim kioscima i inspirirajte se maštovitim idejama za uređenje vašeg doma!

Zima voli zlato i srebro! Detalji u boji metala stvoreni su za mračne zimske dane kada nam treba malo sjaja, glamura, profinjene raskoši i blještavila. Prigušeni tonovi srebrne i zlatne funkcioniraju savršeno u vrijeme zime, samo je potrebno naći idealan omjer i uzorke koji inače djeluju skladno.

Kutak za odmor. Od klasičnih sofa, preko kutnih garnitura i dvosjeda sve do udobnog ležaja asketskog izgleda – to su, osim kreveta, najvažniji komadi namještaja u domu. Razne nijanse sive i dalje su favorit, ali ponekad interijer traži i neku izražajniju boju, primjerice ružičastu!

Atraktivna rješenja za potkrovlje. Zbog kosina, greda i katkad nezgodnih niša, potkrovlja mogu biti pravi izazov za uređenje. Potrebna je dizajnerska umješnost da se izvuče maksimum iz takvih prostora. U njih ne stane namještaj standardnih dimenzija, pa su za uređenje potkrovlja idealne modularne varijacije koje se mogu kombinirati po dubini i visini. Potražite kreativne ideje u novom broju dvomjesečnika Interijeri&dekoracije!

Sobno bilje kojemu ne treba puno svjetlosti. Biljke koje u prirodi uspijevaju na tropskim šumskim staništima podnose, a mnoge i zahtijevaju, sjenoviti položaj. Takvih je mjesta i više nego dovoljno u našim stanovima. Časopis Interijeri&dekoracije donosi izbor izdržljivih vrsta koje će uljepšati sjenovite kutke doma. Otkrijte atraktivne vrste za sjenu!

Amarilis – najljepša sobna cvjetnica. Jedna od najefektnijih cvjetnica za sobni uzgoj nesumnjivo je amarilis (Hippeastrum vittatum) – suptropska lukovičasta vrta koja zimi na visokim stabljikama nosi predivne cvjetove. Doznajte kako njegovati amarilis tijekom godine!

Potražite dvomjesečnik Interijeri&dekoracije na svim kioscima od 1. prosinca 2017. godine!

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje