Govorimo o trendovima, a oni su više od ideja – zbroj su kreativnih čarolija koje će, nadamo se, vjenčanja u godini pred nama učiniti čarobnim

Svijet vjenčanja tijekom 2020. krenuo je nekim novim smjerom, ali unatoč brojnim izazovima, bila je to godina prelijepih priča – koje su potvrdile da ljubav nije i neće biti otkazana. Novu, 2021. taj svijet iščekuje kao godinu nade te lijepih i nezaboravnih proslava ljubavi. A kakva će biti vjenčanja? Predviđa se da ćemo uživati u malim proslavama, ali one će biti obogaćene ekstravagantnim detaljima, održavat će se na jedinstvenim lokacijama, zaodjenute u stilizirane scenografije, bit će primjer stila, a naglasak će biti na osobnosti. Pritom mali broj uzvanika nije nedostatak nego prednost – koja otvara vrata svijetu koji spaja ono najbolje od lokacije, umjetnosti, dizajna, arhitekture i lifestylea u jedinstvene priče.

Više o pojmovima brunch, eko i mini vjenčanja, mini govorima, lux fotografijama otkrijte na stranicama novog broja Story Vjenčanja.

 

 

Tekst M.R.

Fotografija Story vjenčanja

Sve za vaše vjenčanje