Na ovogodišnjem sajmu Vjenčanja u Zagrebu bili smo bogatiji za jednu jedinstvenu uslugu – najam foto kabine. Photo kabina je spojena na internet pa posetitelji mogu uploadati na Facebook, Twitter ili poslati na email. Photo booth posjeduje i vanjski ekran na kojem se također može prikazivati što god želite i što će zabavljati goste dok čekaju svoj red za fotkanje.

Iskustvo koje nudi usluga foto kabine zasigurno će dati dodatnu dimenziju vjenčanju ili bilo kojeg drugom događanju. To je zapravo poklon gostima, zabava i uspomena. Gosti će se zajedno sa svojim prijateljima u foto kabini ponovno osjećati kao djeca, nabaciti na sebe ponešto od rekvizita i veselo pozirati. Odličan dodatak je i guest book, odnosno knjiga gostiju, album personaliziranih korica sa slikama gostiju i njihovim komentarina. Sve slike se mogu automatski, odnosno čim završi sesija, uploadati na Facebook stranicu u albumu koji odaberu, a originale fotografija u visokoj rezoluciji dobiju i na DVD-u.

Najam foto kabine podrazumijeva 3 ili više sati korištenja uz neograničen broj izrađenih fotografija, a usluga je u potpunosti prilagodljiva klijentima. Prednja vanjska strana kabine se može “obući” u sliku mladenaca, uzorak ili logo. Izrađene fotografije mogu biti dimenzija 10×15 cm ili 5x15cm sa jednom do 4 fotografije. Na slikama može pisati nešto poput “Hvala što ste bili dio našeg najljepšeg dana”, kao i fotografija mladenaca.

U svakom slučaju imate personalizirane vjenčane zahvalnice koje će gosti zasigurno čuvati jer su i oni na njima. Svaka zabava zaslužuje photo booth, veselje i instant uspomenu za sve uzraste.

Sve za vaše vjenčanje